Cătălin Scărlătescu s-a întors pe platourile de filmare după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite. Ce surpriză le-a pregătit fanilor

0
Publicat:

  Cătălin Scărlătescu anunță că a revenit la filmări, pregătind un nou proiect pentru fanii lui, după demisia de la „Chefi la cuțite”, show-ul culinar de la Antena 1.  

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

„Grătar de călător” e noul proiect online pentru care filmează Cătălin Scărlătescu, scrie Fanatik. E vorba de un proiect online în cadrul căruia gătește diferite rețete. Nu e singur în acest proiect, spune că îl are alături pe prietenul său, Gache.

În urmă cu câteva zile, el a postat pe Instagram prima imagine de la filmări.

„Pregătim ceva incredibil de delicios #GratarDeCalator #meetfoodfix #gache”, a scris Cătălin Scărlătescu.

Joi, Cătălin Scărlătescu a revenit și a oferit mai multe informații despre noul lui proiect.  

„Am avut bucuria de a filma Grătar de călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful, pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate, și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă ?. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, a mai transmis bucătarul.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Antena 1 a făcut un anunț cu care a luat pe toată lumea prin surprindere. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea și-au dat demisia de la Chefi la Cuțite. 

De atunci, niciunul dintre cei trei bucătari profesioniști nu a oferit mai multe detalii despre motivele care au stat la baza deciziei lor și nici nu au spus dacă urmează să aibă un alt proiect împreună.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite