„Puterea destinului“ ajunge la final. Acasă TV va difuza un nou serial turcesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cansu Dere şi Mehmet Akif Alakurt, protagoniştii serialului „Puterea destinului“
Cansu Dere şi Mehmet Akif Alakurt, protagoniştii serialului „Puterea destinului“

Postul Acasă TV difuzează în această săptămână ultimele episoade ale serialului turcesc „Puterea destinului“, urmând ca din 6 iulie să fie înlocui de o altă producţie turcească, „Inimă de frate“.

După şase luni, „Puterea destinului“, care a adus audienţe-record postului Acasă TV, ajunge la final. Serialul a prezentat o poveste de dragoste, care a avut în prim plan lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile turceşti. Ultimele patru episoade se văd săptămâna aceasta Acasă, de la ora 19.00. Întreaga poveste va lua o nouă turnură, vor apărea personaje noi, care vor surprinde şi vor da un alt înţeles întregii poveşti, iar protagoniştii vor lua decizii care le vor schimba complet viaţa. 

„Puterea destinului“ lasă locul, de luni, 6 iulie, unui alt film turcesc de succes, „Inimă de frate“, care va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 19.00. Noua producţie prezintă întâmplările a doi fraţi, Kuzey şi Guney, extrem de diferiţi. Dacă Kuzey este îndrăzneţ, neînfricat şi spontan, Guney este opusul fratelui său, un om calm, răbdător, nu este deloc impulsiv şi are rezultate remarcabile la studii. Singurul lucru pe care cei doi îl au în comun este dragostea pe care o poartă frumoasei Cemre. Kuzey se îndrăgosteşte de ea, fără să ştie că fratele său are deja o relaţie serioasă cu aceasta. Un regretabil accident de maşină, în urma căruia un om moare, arată adevărata dragoste de frate. Cu toate că Guney conducea, Kuzey preia toată vina şi intră la închisoare pentru fratele său. După patru ani este eliberat, însă viaţa lui se schimbă complet şi nimic nu mai este la fel.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Postul Acasă va difuza un nou serial turcesc, „Inimă de frate“

„Puterea destinului“, serialul turcesc de la Acasă TV, cucereşte România

Acasă TV în topul audienţelor cu „Puterea destinului“

Serialul turcesc „Puterea destinului“, promovat la Pro TV, continuă Acasă

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite