Acasă TV difuzează un nou serial turcesc, după succesul avut cu „Puterea destinului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protagoniştii noului serial turcesc de la Acasă TV
Protagoniştii noului serial turcesc de la Acasă TV

După succesul înregistrat de serialul „Puterea destinului“, care a dublat audienţa postului, grila de programe a Acasă TV aduce telespectorilor, începând din această seară, o nouă producţie turcească, „Trandafirul negru“.

De luni până vineri, de la ora 18:00, serialul turcesc „Trandafirul negru“, care a cunoscut succesul la Pro TV, va putea fi urmărit la Acasă. Această mutare a avut loc conform strategiei comunicate pentru 2015, ce presupune o promovare susţinută a canalelor mai mici pe cele principale din trustul PRO. De asemenea, câte două episoade din telenovela „Regina inimilor/ Reina de corazones“ vor putea fi urmărite Acasă, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18:00.

Serialul sud-american „Îngeri păzitori/ Corazon valiente“ îşi modifică ora de difuzare, acesta putând fi vizionat în fiecare zi de luni până duminică, începând cu ora 20:00. Tot de luni până duminică, de la ora 22:00, telespectatorii Acasă pot viziona producţia „Dragoste de viaţă/ Amor a vida“.

Serialul turcesc „Puterea destinului“, care într-un timp foarte scurt a bătut recorduri de audienţă şi a adus în faţa televizoarelor în medie 1.6 milioane de telespectatori în fiecare zi, va continua Acasă impresionanta poveste de dragoste, presărată cu intrigi, conflicte, prinsă între tradiţii şi lupta pentru adevăr. Începând din 16 februarie, episoadele „Puterea destinului“ se vor transmite în continuare de luni până vineri, în intervalul orar 19:00 – 20:00.


Mai puteţi citi şi:

„Las Fierbinţi“, cel mai urmărit serial al lunii ianuarie şi în reluare. Patru producţii turceşti, în primele zece poziţii ale topului

„Puterea destinului“ a dublat audienţa postului Acasă TV, în ianuarie

„Puterea destinului“, serialul turcesc de la Acasă TV, cucereşte România

Acasă TV în topul audienţelor cu „Puterea destinului“

Serialul turcesc „Puterea destinului“, promovat la Pro TV, continuă Acasă

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite