„Puterea destinului“ a dublat audienţa postului Acasă TV, în ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cansu Dere şi Mehmet Akif Alakurt sunt protagoniştii serialului „Puterea destinului“ FOTO Pro TV
Cansu Dere şi Mehmet Akif Alakurt sunt protagoniştii serialului „Puterea destinului“ FOTO Pro TV

Serialul turcesc „Puterea destinului“ a dublat audienţa postului Acasă TV în luna ianuarie, în timp ce Antena 3 a fost surclasată de Kanal D, potrivit unei analize publicate de Paginademedia.ro.

În luna ianuarie, cel mai vizionat post de televiziune, în intervalul de maximă audienţă 19:00-23:00, a fost Pro TV, cu o medie de 934.000 de telespectatori, în timp ce Antena 1 rămâne pe locul secund, cu 651.000 de privitori. Podiumul este completat de Kanal D, care a ţinut în faţa micilor ecrane 529.000 de români, conform cifrelor furnizate de Paginademedia.ro.

În ceea ce priveşte posturile de ştiri, Digi24 este, în timpul serii, la egalitate cu B1 TV, dar peste TVR 2 şi Realitatea TV, în timp ce primele două poziţii sunt ocupate de Antena 3 şi România TV.

Schimbări notabile sunt remarcate şi la audienţele obţinute de posturile generaliste în timpul zilei, Antena 3 pierzând locul al treilea în faţa postului Kanal D.

„Puterea destinului“, surpriza de Acasă

Site-ul Paginademedia.ro mai notează că marea supriză la nivelul posturilor generaliste a fost oferită de Acasă TV, care a reuşit să-şi dubleze audienţa datorită unei noi producţii, serialul „Puterea destinului“. Dacă la sfârşitul anului trecut, Acasă TV ocupa locul nouă, în ianuarie postul din trustul PRO a ajuns pe poziţia a cincea, audienţele atingând seara o medie de 270.000 de telespectatori.

Astfel, „Puterea destinului“ continuă să cucerească publicul din România, devenind într-un timp foarte scurt unul dintre serialele preferate ale românilor. După ce primele patru episoade, difuzate de Pro TV, au fost vizionate de 1,6 milioane de telespectatori la nivel naţional, serialul s-a mutat la Acasă TV, unde rulează de luni până vineri, de la ora 19:00. Această mutare a avut loc conform strategiei comunicate pentru 2015, ce presupune o promovare susţinută a canalelor mai mici pe cele principale din trustul PRO. Episoadele vor fi difuzate în reluare şi pe Pro TV, de luni până vineri, de la 15.00.

„Puterea destinului“ prezintă un destin complicat

Producţia, care a înregistrat audienţe-record în ţara de origine, prezintă o poveste de dragoste ce surprinde în detaliu lupta dintre societatea modernă si tradiţiile turceşti, prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani. Schimbările din viaţa tinerei vor aduce răsturnări incredibile de situaţie, aceasta acceptând să facă eforturi pentru a-şi ajuta familia. Destinul celor doi protagonişti devine din ce în ce mai complicat, aceştia fiind nevoiţi să reziste presiunilor venite din exterior, dar şi să accepte tradiţiile care nu sunt întotdeauna de partea lor.

Actorii principali din „Puterea destinului“ sunt Cansu Dere şi Mehmet Akif Alakurt. Cansu are 34 de ani, este absolventă de Arheologie şi şi-a făcut debutul în cinematografie la începutul anului 2004. Între 2006 şi 2008 a filmat pentru serialul „Puterea destinului“. Mehmet Akif Alakurt s-a născut în Istanbul, în 1979, şi şi-a început cariera de model în anul 1998. A fost desemnat de două ori titlul de Cel mai bun model din lume. În 2002 a debutat în televziune cu rolul lui Ali Kirman din serialul „Kirik Ayna“. 


Alte ştiri despre „Puterea destinului“:

„Puterea destinului“, serialul turcesc de la Acasă TV, cucereşte România

Acasă TV în topul audienţelor cu „Puterea destinului“

Serialul turcesc „Puterea destinului“, promovat la Pro TV, continuă Acasă

Ce pregăteşte Pro TV pentru anul 2015

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite