Patru filme de dragoste interesante din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de dragoste au în programul TV de azi câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări:

Filme de dragoste. Iubire sub stele. HBO. 14:55. Becca se împrieteneşte cu Emily, o fată care şi-a pierdut mama de curând. Când o poveste de dragoste se înfiripă între Becca şi tatăl lui Emily, cei doi trebuie să înveţe să creeze un echilibru între relaţia şi responsabilităţile lor. 

Filme de dragoste. Acel moment penibil. HBO Comedy. 18:00. Trei prieteni buni, toţi burlaci, desigur, colegi de apartament, pornesc să-şi trăiască viaţa. Şi, într-o seară, la barul la care ies, întâlnesc fetele visate. Fiecare din ei, proaspăt în relaţia lui, trebuie să facă acum echilibristică între ieşirile cu băieţii şi cele romantice, de cuplu. Filmul, pentru toate vârstele, plin de replici spumoase şi cu distribuţie tânără şi simpatică, reuşeşte să pună punctul pe i într-o manieră comică.

Filme de dragoste. Surorile. AMC. 19:55. Michael este student iar de Crăciun merge în vizită la familia iubitei sale, Gabriella. Familia fetei este extrem de bizară: tatăl ei e scriitor şi îi place să lucreze gol puşcă. Bunica ei crede că Michael este chiar soţul ei mort. 

Filme de dragoste. „Parfum de cedru”, pe TV 1000

Filme de dragoste. Doi băieţi şi multe fete. Pro Cinema. 18:30. Shawn şi Nick sunt cei mai populari jucători de fotbal din echipa liceului - R. Ford High School. Cum campionatul de fotbal se apropie, băieţii fac tot posibilul să se infiltreze în tabăra majoretelor, în loc să meargă în tabăra de fotbal cu ceilalţi co-echipieri. După ce Nick reuşeşte să găsească o cale prin care el şi Shawn să se alăture fetelor în tabără, aceştia se trezesc înconjuraţi de splendori care mai de care mai atrăgătoare. Totul merge conform planului, până când Shawn se îndrăgosteşte de Carly, majoreta şefă. Pentru a-i câştiga încrederea şi prietenia înainte de finala competiţiei majoretelor, Shawn trebuie să inventeze mişcări ingenioase. 

Filme de dragoste. Parfum de cedru. TV 1000. 19:20. Ne aflăm pe Insula San Piedro, teritoriu pe care au trăit într-o relativă armonie şi americanii şi imigranţii japonezi. Un sistem tacit de castă nu permitea japonezilor să deţină pământ, dar puteau munci la fermele americanilor englezi. La o astfel de fermă se-ntâlnesc doi copii de etnii diferite Ishmael şi Hatsue. 

Joaca lor nevinovată se transformă mai târziu în dragoste, ascunsă de ochii comunităţii în frunzişul unui cedru uriaş. În ciuda aşa-ziselor diferenţe dintre ei, iubirea ar fi putut prinde rădăcini pe viaţă, dacă japonezii nu ar fi atacat pe neaşteptate flota americană de la Pearl Harbor. Suspiciunile dintre japonezi şi americani se transformă în paranoia la nivel naţional. Guvernul ordonă închiderea tuturor imigranţilor şi cetăţenilor de sorginte japoneză în lagăre de muncă.

Comunitatea din San Piedro se divide între cei care profită de pe urma tragediei deportaţilor şi cei care asistă nepăsători la acest exil. După terminarea războiului, li se permite întoarcerea acasă, dar acum unul din ei e judecat pentru crimă. Acuzatul e chiar soţul lui Hatsue, fosta iubită a lui Ishmael. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite