Ovidiu Oanţă nu mai pleacă de la Pro TV: „Gând cu gând se nasc decizii! Cam aşa e în viaţă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul om de televiziune Ovidiu Oanţă rămâne la Pro TV. „Chibzuinţa e însă cea care primează, iar decizia de a continua în unica familie care contează este singura firească”, a anunțat Ovidiu Oanță.

Ovidiu Oanță nu mai pleacă de la PRO TV FOTO: Arhivă Personală/FB
Ovidiu Oanță nu mai pleacă de la PRO TV FOTO: Arhivă Personală/FB

Aflat în echipa Știrilor Pro TV din anul 199, Ovidiu Oanță anunțase zilele trecute că pleacă din iunie la un post concurent. Ulterior, jurnalistul a revenit asupra deciziei.

Gând cu gând se nasc decizii! Cam aşa e în viaţă! Chibzuinţa e însă cea care primează, iar decizia de a continua în unica familie care contează este singura firească”, a scris Ovidiu Oanță, pe Facebook.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Ovidiu Oanță, unul dintre cei mai cunoscuți reporteri de teren, ar fi urmat să își continue activitatea de jurnalist de teren la Observatorul Antenei 1. Jurnalistul nu a oferit niciun detaliu despre plecare, însă a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Imposibilul e posibil! Niciodată să nu spui niciodată”, a scris pe Ovidiu Oanță în urmă cu patru zile, pe rețelele de socializare. 

Ovidiu Oanță este în echipa Pro TV încă din anul 1998, atunci când și-a început cariera în televiziune ca reporter corespondent de la Baia Mare. 

Până să vină la Pro TV, a lucrat în presa scrisă locală, la publicaţii din Cluj (Gardianul, Radio Cluj) Timişoara (Vest Matinal, Realitatea Bănăţeană) şi Baia Mare (Clipa, Glasul Maramureşului, Graiul Maramureşului).

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite