O concurentă vine la „X Factor“ tocmai din California pentru a o cunoaşte pe Delia

0
0
Linette este o mare fană a Deliei şi a venit la „X Factor“ să o cunoască FOTO Antena 1
Linette este o mare fană a Deliei şi a venit la „X Factor“ să o cunoască FOTO Antena 1

Linette, o fată din Statele Unite care ajuns deja faimoasă pe Youtube cu o melodie a Deliei, şi-a propus să străbată zeci de mii de kilometri ca să ajungă în România şi să participe la „X Factor”, doar pentru a-şi cunoaşte idolul. Momentul întâlnirii îl puteţi vedea în ediţia din această seară a emisiunii de la Antena 1.

Ajunsă aici, ea a mărturisit pe scenă, în faţa juraţilor, că iniţial nici măcar nu ştia sensul cuvintelor şi imita doar fonetic, dar că acum înţelege despre ce cântă, deşi versurile piesei „Gura ta“ îi dau în continuare de furcă. Cu toate acestea, atunci când Delia a urcat pe scena „X Factor“ alături de ea, americanca nu a ezitat să interpreteze împreună cu artista noastră şi piesa „Pe aripi de vânt“ .

Profund impresionat şi emoţionat, Horia Brenciu promite că-şi va pune pe Youtube toate melodiile şi în limba engleza, în speranţa că-l va auzi pe preşedintele Obama fredonându-le. Care va fi votul juraţilor pentru Linette, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară la „X Factor“.

americanca linette si delia
americanca linette si delia

Delia, cântând alături de fana ei americană piesa „Pe aripi de vânt“ FOTO Antena 1

Ediţia de săptămâna aceasta va fi un real spectacol de umor şi varietăţi, în care-şi vor face apariţia şi guvernanta Mrs. Danvers din musicalul „Rebecca“, ce speră să dea fiori juriului cu o interpretare de execepţie, sau o armeancă, mama a trei băieţi, care reuşeşte să demonstreze tot ce poate după o noapte petrecută la un club de manele din Capitală şi doar trei ore de somn, în timp ce un alt concurent, deopotrivă vraci şi rocker, se îndrăgosteşte de o frumoasă din public şi îi face acesteia o declaraţie şocantă. 

Cine va merge mai departe, ce comentarii au juraţii şi ce alte poveşti de neuitat se vor derula pe scena „X Factor”, telespectatorii află vinerea aceasta de la 20.30. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite