Nadine revine pe TV după patru ani. Ce emsiune va prezenta la TVR 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nadine revine pe TV, după o absenţă de patru ani şi va prezenta, la TVR 1, o emisiune de divertisment care se va numi „Nadine“, după prenumele prezentatoarei.

Emisiunea „Nadine“, transmisă în direct de TVR 1 începând de luni, 14 octombrie, de la 18.35, va aduce în faţa publicului oameni cunoscuţi, din ale căror poveşti de viaţă telespectatorii să poată găsi idei, soluţii pentru situaţii sau probleme cu care se confruntă. 

Ceea ce aduce inedit acest program este tematica abordată, care va fi săptămânală. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri. 

„Nadine şi sora ei au fost abandonate la o vârstă fragedă de bunica lor, care l-a păstrat doar pe fratele lor. Nu este prima şi nici singura dificultate din viaţa ei. A mai trecut prin situaţii limită cu curaj şi le-a depăşit cu brio“, transmite TVR.  

Deşi a făcut şcoli de actorie şi alte specializări în America, şi a devenit cunoscută cu Şcoala Vedetelor - lansată la TVR de Titus Munteanu – Nadine a reluat cursurile la liceu. Este în clasa a XI-a şi nu îi este ruşine să vorbească despre şcoală la 40 de ani.

Pe 14 octombrie, la TVR 1, în debutul show-ului, alături de cunoscuţi specialişti şi vedete, Nadine lansează tema săptămânii: „Cum scăpăm de ruşinile închipuite?“.

Printre invitaţii ei se vor număra: Amalia Năstase, care a slăbit spectaculos, Dan Helciug, care ne va învăţa, în calitate de părinte, cum se face un slime perfect, stomatologul vedetelor Jona Yousif, chirurgul plastician Dana Jianu, Mirela Retegan, cu cel mai recent proiect al ei, dar şi actriţa Tania Popa. 

Cea care ne va ţine conectaţi cu evenimentele mondene ale săptămânii va fi Florina Constantinescu, prezentă fie în platou, fie cu transmisiuni de pe teren.

Ultima emisiune prezentată de Nadine a fost „Vorbeşte lumea“, alături de Sore, Vica şi Cove. În ianuarie 2016, când emisiunea s-a întors din vacanţă, cele trei prezentatoare au fost înlocuite cu Adela Popescu, notează Pagina de Media.    

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite