Moment de excepție cu Valeria Condrea, la «Vocea României», o tânără care cu siguranță va fi remarcată de industria muzicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurații s-au luptat pentru a o avea în echipă pe Valeria Condrea! Tânăra care urcat timid pe scenă i-a cucerit pe toți prin interpretarea oferită.

Valeria Condrea i-a cucerit pe jurați. Foto: click.ro
Valeria Condrea i-a cucerit pe jurați. Foto: click.ro

Originară din Chișinău, dar stabilită de ceva vreme la Paris, Valeria Condrea și-a ales ca piesă pe care să o prezinte în fața juraților melodia „Blue", cântată de cei de la Eiffel 65. Toți cei cinci jurați au fost fermecați de modul în care tânăra a reușit să-și lase amprenta asupra piesei, aducându-i un suflu proaspăt.

Vezi aici momentul Valeriei Condrea

Valeria nu a mai pășit pe vreo scenă și nici nu a mai participat la vreun concurs de talente, însă judecând după prestația din seara de 30 septembrie, putem spune că tânăra are toate șansele să se facă remarcată în industria muzicală.

Jurații s-au luptat în argumente pentru a o convinge pe Valeria să li se alăture echipei lor. Deși solistul de la The Motans a avut un discurs bine structurat, tânăra nu a fost impresionată de argumentele acestuia și a decis să meargă alături de Tudor Chirilă în etapa viitoare a competiției, spre uimirea și mâhnirea celorlalți!

Pentru a citi mai multe despre duelul antrenorilor click aici.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite