O tânără cu autism a oferit o lecție de viață la „Vocea României“. „Știm ce se întâmplă în România legat de atipici“ VIDEO

0
Publicat:

Show-ul de la Pro TV a adus în platou voci impresionante, bucurie, dar și multă emoție și a fost lider de audiență vineri seara. Tudor Chirilă a fost impresionat de curajul concurentei.

Maria Tomescu, tânăra cu autism de la „Vocea României“. FOTO Captură video/YouTube
Maria Tomescu, tânăra cu autism de la „Vocea României“. FOTO Captură video/YouTube

Un moment plin de emoție a fost oferit de Maria Tomescu, o tânără cu autism. Concurenta de 20 de ani, din Drăgășani, a venit însoțită de părinții ei, iar emoțiile au fost la nivel maxim și pe scenă, și în culise.

Maria Tomescu, care a interpretat melodia „California Dreaminʼ“ a vrut să ofere o lecție, să demonstreze că persoanele cu autism sunt capabile de performanță, în ciuda nevoilor speciale.

Emoții la nivel maxim

După momentul artistic, mama Mariei a urcat și ea pe scenă: „E o mare emoție pentru mine, dar și pentru ea și s-a simțit. Sunt onorată să fiu aici“, a spus aceasta.

Și noi suntem foarte onorați pentru curajul dumneavoastră și pentru demonstrația pe care o faceți, că, de fapt, o persoană cu autism este o persoană asbolut normală, dar cu niște nevoie mai importante decât ale altor oameni. Este un moment în care România are nevoie să înțeleagă chestia asta, pentru că știm cam ce se întâmplă în România legat de atipici. Eu am spus-o de mai multe ori: n-aș fi venit niciodată la «Vocea României» la 16 ani pentru că nu aș fi curajul să înfrunt o neîntoarcere de scaun. Vă admir că sunteți aici. E absolut extraordinar ce ai făcut în seara asta“, a spus Tudor Chirilă.

Talent show-ul de la Pro TV a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20.28 – 23:03, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 9.1 puncte de rating și 28.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.8 puncte de rating și 20.8% share.

Peste 1,4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de aur, la 20.56, peste 1,8 milioane de români se uitau la emisiune.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite