O nouă regulă la „Vocea României“. Tudor Chirilă: „Chestia asta este foarte ingrată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În show-ul din această seară, au loc noi audiții pe nevăzute. O nouă regulă poate schimba total lucrurile, iar Tudor Chirilă explică de ce.

Tudor Chirilă pe scena de la „Vocea României“
Tudor Chirilă vrea să atragă cei mai buni concurenți la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Bătălia celor mai bune voci continuă la Pro TV, iar Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans își conturează echipele cu cei mai buni concurenți care urcă pe scenă. Adevărata luptă se dă atunci când mai multe scaune se întorc pentru același artist.

O să folosesc ceva ce n-am mai folosit până acum pentru că te vreau foarte tare: mi-ar plăcea foarte mult să-ți scriu o piesă“, îi spune Irina unui concurent care i-a făcut pe toți antrenorii să apese butonul.

Totuși, noua regulă din acest sezon nu le conferă locul garantat concurenților în etapa confruntărilor, iar Tudor Chirilă va aminti acest lucru diseară, atunci când îi va spune unuia dintre ei de ce nu s-a întors.

Tudor Chirilă explică ce s-a schimbat la „Vocea României“

 „Nu știu dacă tu știi care sunt regulile concursului anul acesta. Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă. În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți. Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului. Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta“, a explicat antrenorul.

Cei care urcă pe scena „Vocea României“ vin cu foarte multe emoții și cu dorința de a transmite, prin muzică, sentimentele lor către public. „Am venit din Indonezia în Europa, să răspândesc iubire cu muzica mea“, va spune un concurent care va face scena să vibreze și-l va determina pe Pavel Bartoș să afirme: „Poate cel mai aplaudat concurent de până acum, la Vocea României“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite