Miss şi Mister „Splash!“. Sport la dublu în showul „Vedete la apă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnastul Marian Drăgulescu, antrenoarea de fitness Roxana Chiperi şi cântăreţii Jorge şi Roxana Nemeş au reuşit să înoate până în semifinale, după câteva execuţii periculoase şi atipice pentru concurs.

Dacă unii participanţi din ediţiile precedente au făcut haz de necaz şi s-au aventurat în concurs deşi nu ştiau să înoate foarte bine, de data aceasta, sportivii le-au demonstrat colegilor că săriturile în apă nu sunt nişte încercări fără miză, ci probe demne de performanţă.

Gimnastul Marian Drăgulescu şi antrenoarea de fitness Roxana Chiperi le-au dat clasă concurenţilor amatori care au compensat cu glume şi curaj. La ediţia din 28 iulie, au mai participat Jorge, solista Sorana (ex-Asia), modelul Adi Nartea, cântăreţii Vali Crăciunescu şi Roxana Nemeş şi dansatoarea din buric Jasmine.

Cu toate că şi-a învins frica de înălţime şi a sărit cu paraşuta la Clinceni, gândindu-se că, în felul acesta, va fi scutit de o probă adevărată în cadrul emisiunii, Jorge a primit o notă puţin mai mare de 8, pentru proba de la Antena 1. Totuşi, interpretul piesei „Geamantan“ a fost votat printre favoriţii ediţiei.

De un tratament diferit a avut parte Sorana, ex-Asia. „În apă sunt ca peştele pe uscat. Mama ştie că am intrat în competiţie şi în fiecare zi îi zic: «Aoleo, mor!» Săritura mea o să fie elegantă“, a avertizat Sorana, care şi-a făcut cruce înainte de a sări în bazin.  „Conştiinciozitatea ta s-a văzut în seara asta“, a apreciat-o Cătălin Preda, campionul naţional care i-a dat nota 8, după cum a procedat şi Anda Adam.

vedete la apa

Antrenoarea de fitness Roxana Chiperi, care s-a remarcat şi la „România Dansează“ cu mişcările din fesieri, şi-a propus să se evidenţieze din nou cu o săritură originală, pe care să nu o mai execute nimeni în emisiune. Sportiva s-a aruncat de la 5 metri şi a făcut spagatul în aer, motiv pentru care Daniel Buzdugan a răsplătit-o cu nota 9,5. „Roxana, te vreau... în finală“, i-a zis prezentatorul de la Radio Zu, care i-a cântat, ca să mai danseze ca la Carnavalul de la Rio.

Un alt concurent care şi-a etalat corpul antrenat a fost Adi Nartea, fotomodelul autoproclamat James Bond. „După primul antrenament în sala de gimnastică eram anchilozat, mi-am lucrat nişte muşchi pe care nu ştiam că-i aveam. De când eram mic mi se zicea brânză bună în burduf de câine, dar am un simţ de autoconservare foarte bine dezvoltat“, s-a scuzat Nartea, pentru că nu şi-a ascultat instructoarea care a fost nevoită să-l lege de picioare pentru a nu-şi mai depărta membrele când se aruncă în bazin. Ajuns la baraj, concurentul accidentat la nas, în bazin, însă, în ciuda eforturilor, nu s-a calificat în semifinale.

vedete la apa

Mai dezamăgită a fost Jasmine care, deşi a lăsat dansul din buric pentru săriturile de la înălţime, a primit note de 7, fiind prima eliminată din concurs.

Vali Crăciunescu, cel mai zâmbitor concurent, a sărit de la 10 metri, cu un acordeon desenat pe piept.

„M-am născut pentru acestă emisiune şi sunt sigur că sunt no. 1, rap-ul, datorită mie s-a instalat“, a glumit cântăreţul care şi-a efectuat numărul de acrobaţie sub privirile fiicei.

„Dacă ziceţi ceva rău de mine, mă duc la Oprah“, a avertizat Vali Crăciunescu. În ciuda umorului, cântăreţul a părăsit concursul pentru că nu a primit suficiente voturi.

vedete la apa

Încrezătoare, Roxana Nemeş a sfidat modelele filiforme şi a demonstrat că şi un corp voluptos este atrăgător. Cântăreaţa s-a dezbrăcat de prejudecăţi şi s-a aruncat în apă cu spatele, sub privirile admirative ale iubitului ei, impresar.

vedete la apa

La final, dacă participanţii au luat probele în glumă, gimnastul Marian Drăgulescu a efectuat un salt dublu înainte în echer, cu jumătate şurub, de la 3 metri. Sportivul Cătălin Preda i-a dat nota 9,5, dar Anda Adam şi Daniel Buzdugan, mai impresionaţi, i-au oferit 10 cu felicitări olimpicului internaţional.

Preaminţii acestei ediţii vor concura în semifianlă cu Piticu’ de la Simplu, Andreea Popescu, Cosmin Seleşi, CRBL, Laurette, Emilia Ghinescu, Silvia de la trupa Vegas, Cornel Păsat, Sony Flame, Jean de la Craiova, Ozana Barabancea şi Daniela Crudu.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite