Probe de risc şi noi calificări la „Splash! Vedete la apă“. CRBL: „Mi-e frică de mor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În premieră, CRBL a sărit de pe trambulină cu spatele şi s-a rotiti de două ori şi jumătate, sub privirile de admiraţie ale celor din sală
În premieră, CRBL a sărit de pe trambulină cu spatele şi s-a rotiti de două ori şi jumătate, sub privirile de admiraţie ale celor din sală

Piticu’ de la Simplu şi Andreea Popescu au înotat spre semifinală, în timp ce Cosmin Seleşi şi CRBL au fost nevoiţi să mai execute două sărituri ca să treacă de baraj. Totuşi, ei au efectuat numere atipice pentru concurs, pe care nimeni nu le încercase.

În a treia ediţie a emisiunii, noi vedete şi-au făcut curaj să se arunce în apă: Crina Matei, Cosmin Seleşi, Andreea Popescu, Piticu de la Simplu, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană, Nicolai Tand şi CRBL.

Cotenstată pentru că nu a executat o săritură foarte bună, fotomodelul Sînziana Buruiană a primit două note de şase şi o notă de şapte. În schimb, Piticu’ de la trupa Simplu şi-a dovedit abilităţile printr-o săritură în apă de la zece metri înălţime şi, mai apoi, prin mişcări studiate de breakdance. Anda Adam şi Daniel Buzdugan l-au răsplătit cu note de 9, în timp ce Cătălin Preda, campionul naţional din juriu, i-a dat 8,5.

Mare iubitoare de înot, Rocsana Marcu a dedicat săritura cu spatele, de la 3 metri, celor două fetiţe ale, însă juriul nu a ţinut cont de semnificaţia sentimentală a probei când a sancţionat-o cu note de 6,5 şi 7.

Nicolai Tand, specialistul de la Top Chef, şi-a învins teama de înălţime şi de apă, însă după săriturile de la antrenament s-a accidentat şi a ajuns la spital. Bucătarul-şef a primit note de opt, dar şi aplauze pentru determinarea cu care s-a pregătit pentru concurs.

Totuşi, nu aceştia le-au dat bătăi de cap instructorilor de înot, ci Crina Matei, care a intrat în competiţie cu o mare teamă de apă. Realizatoarea TV a uitat mişcările corecte şi nu a sărit în bazin conform indicaţiilor primite de la antrenor, însă membrii juriului au felicitat-o pentru curajul de a-şi înfrunta propriile temeri.

rocsana marcu

Cea care a primit cele mai mari note de la juriu, de 9 şi 9,5, a fost Andreea Popescu, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, care s-a clasat pe locul al doilea în talent-showul România Dansează. Numărul ei însă a fost eclipsat de cel al lui Cosmin Seleşi, prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva. Dacă toţi colegii săi au sărit din picioare, acesta a preferat să se arunce din poziţie şezut, de la 10 metri, în aplauzele spectatorilor. Daniel Buzdugan l-a provocat să se mai arunce o dată în apă, dar Seleşi a sărit din picioare, de la 7 metri.

Ultimul, dar nu cel din urmă, CRBL, a fost concurentul care şi-a dovedit inventivitatea şi curajul, printr-un număr pe care nu l-a mai încercat înainte.

„Mi-e frică de mor, n-am mai încercat aşa ceva niciodată şi am zis că dacă tot sar, să mă vadă o ţară întreagă, să fie Splash“, a recunoscut dansatorul care s-a aruncat în bazin de pe trambulină, cu spatele, şi s-a rotit de dori ori şi jumătate. Deşi a făcut ceea ce nimeni nu a încercat în concurs, membrii juriului i-au acordat note de 7 şi 8.

După voturile juriului, clasamentul a fost următorul: Andreea Popescu, Piticu', Cosmin Seleşi, Nicolai Tand şi CRBL, Crina Matei, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană.

vedete la apa antena `1

Primii doi semifinalişti, aleşi prin decizia spectatorilor, au fost Piticu’ şi Andreea Popescu, iar la proba de baraj au intrat CRBL, Cosmin Seleşi, Nicolai Tant şi Crina Matei, care au fost nevoiţi să mai înoate de câteva ori. Proba finală i-a calificat pe CRBL şi Cosmin Seleşi, care s-au alăturat câştigătorilor din ediţiile precedente.

Primele două episoade ale showului de la Antena 1 au testat 16 concurenţi, dintre care s-au calificat doar jumătate: Laurette, Emilia Ghinescu, Silvia de la trupa Vegas, Cornel Păsat, Sony Flame, Jean de la Craiova, Ozana Barabancea şi Daniela Crudu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite