Runda a doua: Vedetele care au intrat din nou la apă şi au sărit în semifinală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emilia Ghinescu, Laurette, Andrei Duban, Silvia, Andrei Leonte şi Mihai Mitoşeru, mulţumiţi la final în ciuda rezultatelor
Emilia Ghinescu, Laurette, Andrei Duban, Silvia, Andrei Leonte şi Mihai Mitoşeru, mulţumiţi la final în ciuda rezultatelor

Simple exerciţii sau adevărate provocări, săriturile în apă nu au dovedit doar condiţia fizică a vedetelor din showul de la Antena 1, ci şi capacitatea lor de a-şi asuma riscuri. Fotomodelul Laurette, violonista Silvia din trupa De la Vegas, cântăreaţa de muzică populară Emilia Ghinescu şi stripperul Cornel Păsat şi-au depăşit limitele şi au ajuns în semifinală.

După ce Sony Flame, Jean de la Craiova, Ozana Barabancea şi Daniela Crudu au trecut cu brio de emoţiile primei ediţii, reuşind să sară direct în semifinală, alţi opt participanţi şi-au făcut curaj şi au continuat aventura subacvatică. Andrei Leonte, Xonia, Cornel Păsat, Emilia Ghinescu, Andrei Duban, Mihai Mitoşeru, Laurette şi Silvia de la trupa Vegas au concurat în a doua ediţie a showului moderat de Pepe şi cele două asistente, Roxana Vancea şi Mama Natură.

Silvia (37 de ani) de trupa De la Vegas, a spart gheaţa cu o săritură de la 10 metri, curajul tinerei ce practică  tae-bo fiind recompensat cu notele 9, din parte lui Daniel Buzdugan, 8,5, de la campionul Cătălin Preda şi o notă similară de la Anda Adam, pentru impresia artistică.

Următorul scufundat a fost Andrei Duban, care a dedicat săritura fiului său, pentru a-l învăţa că în viaţă nu e important să câştigi, ci să participi. Deşi iniţial a urcat la 10 metri, realizatorul TV s-a răzgândit şi a mai coborât câteva trepte. Săritura de la 7 metri i-a adus calificativele 7,5 de la Buzdugan şi Cătălin Preda şi 8 de la Anda Adam, cu un amendament. „Dacă-mi promiţi că atunci când o să fiu tristă, vii până la mine să mă înveseleşti puţin“, a spus interpreta piesei „Amo“, cu zâmbetul pe buze.

image

Spre deosebire de colegii săi, Andrei Leonte a sărit de la trei metri, ştiind că nu are prea multă experienţă de înotător. Primul câştigător „X Factor“ România şi-a învins teama cu zâmbetul pe buze şi câteva calmante şi a executat cu precizie un exerciţiu triplu X, calificat cu note de 7,5, de la Anda Adam şi Cătălin Preda, respectiv 7, de la realizatorul „Morning Zu“.

image

După ce a recunoscut că singurul sport pe care-l practică este aruncatul cu privirea, cântăreaţa Emilia Ghinescu şi-a testat abilităţile motrice, dar s-a accidentat la antrenamente. "Mi-a fost foarte, foarte, foarte frică, aş prefera să cânt la 500.000 de nunţi (decât să înot – n.r.)", a recunoscut ea după showul efectuat în faţa juriului care a apreciat-o cu note de 9 şi 8,5.

"Între mine şi apă există o problemă: eu mă chinui să-mi fac freza şi ea îmi strică freza", a recunoscut Cornel Păsat. Dansatorul şi coregraful de la Flamingo Boys şi-a început momentul artistic cu un număr de striptease, după care a urcat la 5 metri. Pentru a-şi induce audienţa în eroare, animatorul care s-a accidentat de mai multe ori la antrenamente, şi-a dat jos boxerii, rămânând, bineînţeles, într-o pereche de chiloţi de dimensiuni mai reduse. În cele din urmă, a executat un salt şi jumătate, răsplătit cu nota 8 de la campionul naţional, 7,5 de la realizatorul radio şi 8,5, pentru „muşchii fesieri încordaţi“ de la Anda Adam.

Xonia, cântăreaţa de 23 de ani care a crescut în Australia, şi-a dat seama că fanii săi vor avea un şoc pentru fanii săi să o vadă într-o ipostază nouă, sărind în apă de la 3 metri.

vedete la apa antena 1 facebook

Interpreta piesei "Ping Pong" a început să plângă atunci când a vizionat un mesaj de la fratele ei ce locuieşte la mii de kilometri distanţă.

Emoţionată, solista a efectuat câteva greşeli din cauza cărora a primit o medie de 7,25.

Deranjat de curajul Danielei Crudu care a sărit de la 10 metri, Mihai Mitoşeru s-a ambiţionat să-i demonstreze că este „un bărbat adevărat“ şi, deşi iniţial a urcat până la 5 metri, ulterior a dublat distanţa faţă de piscină, dar a primit cea mai mică notă, 6,5.

vedete la apa antena 1 facebook

Pentru mulatra Laurette, concursul a fost o adevărată asumare de riscuri din moment ce a recunoscut că a învăţat să înoate în bazinul emisiunii. „Îmi este teamă să nu mor, de câteva nopţi visez că mor în apă. Am crezut că implanturile mele mă vor ajuta să mă ţină la apă“, a recunoscut fotomodelul.

Juriul a votat şi a realizat următorul clasament al mândriei: Emilia Ghinescu, Silvia, Cornel Păsat, Laurette, Andrei Duban, Xonia, Mihai Mitoşeru şi Andrei Leonte

Alegerile spectatorilor au schimbat clasamentul, iar Laurette şi Silvia s-au calificat în semifinală, în timp ce Mihai Mitoşeru, Emilia Ghinescu, Andrei Duban şi Cornel Păsat au ajuns la baraj.

Publicul a calificat-o pe interpreta de muzică populară, iar juriul l-a salvat pe Cornel Păsat.
 

vedete la apa antena 1 facebook
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite