Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, la prima apariţie în juriul „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juriului
emisiunii „Românii au talent“,Andi Moisescu, Andra, Mihaela
Rădulescu, Bebe Cotimanis, în formulă completă FOTO Pro TV
Juriului emisiunii „Românii au talent“,Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu, Bebe Cotimanis, în formulă completă FOTO Pro TV

Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis şi-au făcut prima apariţie la masa juriului emisiunii „Românii au talent“, în cadrul preselecţiilor desfăşurate la Cluj. Mihaela s-a declarat mulţumită de „diversitatea cuceritoare“ a participanţilor, în timp ce Cotimanis a avut „o experienţă obositoare cu atâtea talente la un loc“.

Preselecţiile „Românii au talent“ devin din ce în ce mai spectaculoase, iar talente dintre cele mai diverse îşi fac apariţia în fiecare oraş. Pe 11 octombrie şi 12 octombrie, Clujul a fost martor al primei întâlniri a noului juriu format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis. Concurenţii plini de emoţie, entuziasm şi speranţă şi-au prezentat în faţa juriului şi a unei săli pline până la refuz momentele artistice menite să le demonstreze talentul.

Preşelecţiile de la Cluj au fost pline de apariţii spectaculoase, de reacţii ale publicului pline de entuziasm, dar şi de comentarii savuroase venite din partea celor patru componenţi ai juriului, care au făcut deliciul acestor două zile de spectacol autentic marca „Românii au talent“. Aprecierile Andrei, Mihaelei, ale lui Andi şi cele ale lui Bebe au fost spumoase şi s-au completat perfect. Împreună au fost surprinşi de originalitatea şi creativitatea concurenţilor acestui nou sezon.

„Noua formulă a juriului reprezintă o provocare mai mare decât m-am aşteptat iniţial. Şi când spun asta, mă refer în mod special la concurenţi. Cum însă România continuă să surprindă, am trecut din nou prin emoţii pe care le vom ţine minte multă vreme de aici înainte, căci neaşteptatul a fost la Cluj, la el acasă“ a spus Andi Moisescu despre experienţa de la Cluj.

În completarea lui Andi, Andra a declarat: „Am avut un weekend extraordinar acasă la mine, la Cluj, şi am presentimentul că vom găsi nişte oameni exceptionali peste tot unde vom merge de acum înainte. Îi aşteptăm în continuare pe oamenii talentaţi alături de noi, vreau să aibă curajul să arate ceea ce sunt în stare, să vină la cel mai vizionat show de divertisment din istoria televiziunii“.

„Juriul e  exact ca şi concurenţii - de o diversitatea cuceritoare, exact ceea ce trebuie pentru acest tip de show. Ne plac lucruri diferite, ne uneşte doar talentul remarcabil, unde suntem pe aceeaşi lungime de undă şi avem cele mai opuse păreri, în cele mai neaşteptate momente. Sunt convinsă ca vom fi iubiţi, dar şi detestaţi pentru anumite alegeri, ceea ce nu poate fi decât incitant pentru cei care ne vor urmări“, a fostp prima declaraţie a Mihaelei Rădulescu de la masa juriului emisiunii de talente.

Şi Bebe Cotimanis a rămas surprins de ceea ce înseamnă „Românii au talent“, declarând plin de entuziasm: „La Cluj am fost impresionat de momente surprinzătoare, frumoase. Am avut parte de momente spectaculoase care nu pot decât să mă bucure. Însă am descoperit şi că este o experienţă obositoare să vezi atâtea talente la un loc“.

De la ansambluri şi formaţii de muzică populară şi dans contemporan, la pictori, instrumentişti, actori, majorete, de la gimnaşti la sporturi extreme, parkour, free ride bikers, de la balerini la rapperi sau artişti beatbox, toţi au venit la Cluj-Napoca alături de susţinători şi cu ambiţia de a demonstra juriului ca sunt cei mai buni şi că merită să ajungă în finală pentru a primi titlul de „erou naţional“. Toţi aceştia, dar şi mulţi alţii, vor putea fi urmăriţi începând cu primăvara anului viitor, doar la PRO TV.

Ediţia a cincea „Romanii au talent“ invită participanţii să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, ca apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe orase.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile „Românii au talent“ şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul „Vânător de talente“ şi câştigător al premiului în valoare de „2.000 de euro“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite