Marian Drăgulescu, în show-ul „Tu urmezi!“: „Ar trebui să se descurce și să răspundă corect la întrebările mele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul este invitatul special în cea cea de-a doua ediție a show-ului de cultură generală difuzat în această seară, de la ora 20.00, la Kanal D.

Marian Drăgulescu, invitat la show-ul de cultură generală „Tu urmezi!“ FOTO Kanal D
Marian Drăgulescu, invitat la show-ul de cultură generală „Tu urmezi!“ FOTO Kanal D

În cea de-a doua ediție a concursului de cultură generală, o mulțime de surprize îi așteaptă atât pe participanți, cât și pe telespectatori. Miza game show-ului este uriașă pentru concurenți, iar aceștia pot intra în posesia unor premii de sute de mii de lei. Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, este celebritatea care vine în platoul emisiunii, în cea de-a doua ediție.

Sportivul spune care sunt ingredientele succesului în orice domeniu și speră să poarte noroc concurentului aflat față în față cu Dan Negru.

Ingredientele succesului

Pentru a reuși, în primul rând, ar trebui să existe pasiune pentru ceea ce vrei să faci; apoi, foarte multă muncă și, nu în ultimul rând, disciplină. Îmi plac foarte mult concursurile de cultură generală. Sper să port noroc concurentului din platoul «Tu urmezi!». Nu sunt întrebări foarte dificile, cel puțin pentru cei care care cunosc minimum domeniul sportului. Ar trebui să se descurce și să răspundă corect la întrebările mele“, spune Marian Drăgulescu.

În ediția precedentă a emisiunii „Tu urmezi!“, Ana Maria, o tânăra concurentă care a uimit cu prezența de spirit și cunoștințele ei, a pornit în rundă finală cu suma de 75.000 de lei, la care s-a adăugat și jackpot-ul de 100.000 de lei, suma totală pusă în joc fiind de 175.000 lei pentru aceasta. În runda finală, tânăra a pierdut la limită, deoarece penultima întrebare a pus-o în încurcătură. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite