Când încep marile emisiuni ale toamnei. Ce show-uri și seriale au televiziunile în grile

0
Publicat:

Televiziunile au o ofertă diversificată în acest de sezon, iar entertainmentul este „arma“ pe care mizează toate stațiile, pentru a obține o „recoltă“ bogată de audiențe.

În această toamnă, Pro TV a pariat pe serialul „Clanul“ FOTO Pro TV
În această toamnă, Pro TV a pariat pe serialul „Clanul“ FOTO Pro TV

Vedetele și show-urile consacrate revin în grilele de toamnă ale principalelor televiziuni din România, însă și câteva producții noi își „încearcă norocul“. Divertismentul este componenta principală pentru atragerea unui public cât mai numeros în fața micilor ecrane, iar posturile se vor „duela“ în special în prime time.

Pro TV mizează și în acest an pe cei doi „piloni“ care susțin strategia postului: „știri de calitate și divertisment de calitate“, după cum a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO al televiziunii.

Duminică, 4 septembrie, începe reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!“, filmat în jungla din Republica Dominicană. Show-ul prezentat de Cabral și de Adela Popescu va fi difuzat în fiecare duminică, luni și marți, iar 12 celebrități se vor înfrunta în acest sezon: Lidia Buble (cântăreaţă), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriţă), RUXI (creator de conţinut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreaţă şi adult content creator), Giani Kiriţă (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) şi Cornel Palade (actor comediant).

Adela Popescu si Cabral Sunt celebru, scoate ma de aici! (1) jpg

Concurenții trebuie să treacă adevărate probe de curaj și rezistență, să se lase atinși de șobolani, șerpi, tarantule, să mânânce diverse organe de animale și să doarmă în junglă. „N-aş participa la aşa ceva niciodată! Trebuie să fii supărat tare de tot pe tine ca să te pedepseşti aşa. Sigur, ai noştri au venit ca să-şi dovedească faptul că pot trece peste propriile frici“, a declarat Cabral într-un interviu pentru „Adevărul“.

Pariul făcut de Pro TV cu „Clanul“

Miercuri, 7 septembrie, telespectatorii vor trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi (20.30), se vor delecta cu umorul și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial-fenomen. Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața unor familii greu încercate, iar poveștile lor se vor vedea la „Visuri la cheie“, tot din 7 septembrie (21.30).

Vineri, 9 septembrie, „Vocea României“ se întoarce după o pauză de doi ani, cu artiști noi, voci puternice, o componență nouă a juriului și un scaun dublu. Tudor Chirilă, Smiley și Irina Rimes revin, dar din juriu vor face parte, în premieră, Denis Roabeș (The Motans) și Theo Rose. O altă noutate este faptul că Theo Rose și Smiley vor avea scaun dublu.

Vocea Romaniei jpg

Cu o distribuție uimitoare, în care noua generație de actori își unește forțele cu cei experimentați, noul serial „Clanul“ va avea premiera tot în septembrie și va fi difuzat în fiecare seară de joi. George Mihăiță, Carmen Tănase, Theo Rose, Șerban Pavlu se numără printre protagoniștii noului serial Pro TV. Acesta este bazat pe formatul turcesc numit „Icerde“ şi subiectul este unul simplu: lupta dintre mafie şi poliţie.

clanul 1 jpg

Umor și entertainment

Sezonul 10 „Chefi la cuțite“, un sezon aniversar și plin de emoții, începe din 4 septembrie la Antena 1. Toate surprizele pregătite pentru acest sezon special vor fi descoperite de telespectatori începând cu premiera maraton în patru ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20.00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20.30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20.30.

Jurații ,,Chefi la cuțite'' jpg

Sezonul actual este mult mai intens și mai plin de orgolii. „În toată istoria «Chefi la cuțite», cel mai tare m-am enervat în acest sezon. A fost un moment în urma căruia eu și Scărlătescu nu ne-am mai vorbit deloc trei zile. Culmea e că nici Bontea n-a vorbit cu Scărlătescu în cele trei zile. Cumva, ne-a enervat pe amândoi în egală măsură. Asta se va vedea în sezonul 10, care este mult mai intens“, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Transforming show-ul „Te cunosc de undeva!“ a ajuns la majorat. Cel de-al 18-lea sezon al producției de la Antena 1 începe pe 10 septembrie și aduce pe scenă o nouă serie de artişti, provocări și transformări majore.

Shift și Connect-R, Feli şi Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Emilian şi WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Eliza şi Cosmin Natanticu, Sore și Emma, Emi și Cuza sunt cele opt perechi de vedete concurente.

foto6 juriu Te cunosc de undeva jpeg

iUmor va putea fi vizionat începând din 9 septembrie, iar premiera este în „porție“ dublă: vineri şi duminică. Şi în acest sezon, câte un invitat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. Prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun sezon de până acum.

Reality show-ul matrimonial „Mireasa“, prezentat de Simona Gherghe, a început din 29 august, dar promite multe ediții cu emoții, intrigi și trăiri intense, în această toamnă. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 14.00 şi de la ora 17.00.

Cultura generală la control

La Kanald D, Teo și Dan Negru au „furat“ startul și și-au lansat emisiunile în ultimele zile de vară. Astfel, Teo a revenit, din 27 august, cu show matinal, de weekend, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică la ora 10.00.  După succesul primului sezon al quiz-show-ului  „Jocul cuvintelor“, Dan Negreu a revenit ieri cu noi ediții, în care care sunt testate cunoștințele de limba română ale concurenților.

Dan Negru Tu urmezi jpg

Prezentatorul a făcut o schimbare radicală în carieră, odată cu venirea la Kanal D, și a mizat pe formate smart, astfel că, din 3 septembrie, dă startul unui nou show: „Tu urmezi!“, un game show care îmbină cultura generală și entertainmentul. Miza este fabuloasă, iar pentru trei răspunsuri corecte se poate câștiga o sumă uriașă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite