Connect-R şi Shift: schimbare radicală pentru show-ul „Te cunosc de undeva!“. Cum arată acum cei doi

0
Publicat:

Cei doi artiști fac echipă în cel mai nou sezon al emisiunii, care va avea premiera sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1. Pentru a intra cât mai bine în roluri, au avut parte de o schimbare drastică.

Connect-r și Shift, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
Connect-r și Shift, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Connect-R şi Shift au renunţat la barbă după trei, respectiv 10 ani, pentru show-ul „Te cunosc de undeva!“. Cei doi au simţit din plin provocările ruletei, încă din prima gală. Dacă iniţial s-au bucurat pentru transformarea primită, imediat cei doi şi-au dat seama că vine la pachet cu o mulţime de sacrificii.

Au renunțat la barbă după ani de zile

Ruleta le-a pregătit celor doi o transformare de zile mari, în rapperul Daddy Yankee, prilej cu care au trebuit să renunţe la barbă. Pentru Connect-R, schimbarea a venit după mai bine de trei ani, în vreme ce Shift a renunţat pentru prima oară la barbă după aproape 10 ani. „Chiar mi-a fost greu, nu eram nici eu obişnuit, nu mai zic cum a fost pentru cei din jur“, a povestit Shift.

connect-r și shift te cunosc de undeva JPG

Aceasta nu a fost singura problemă întâmpinată de cei doi. „Când am intrat la antrenamentele de canto, ne-am dat seama că ne-am bucurat degeaba. Patru foi de versuri în spaniolă... Eu nu pot să reţin atâtea versuri nici la piesele mele, într-un timp atât de scurt“, a mărturisit Shift.

Show-ul transformărilor „ Te cunosc de undeva!“ va avea premiera sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, și aduce în faţa telespectatorilor opt cupluri de vedete. Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza vor urca pe scenă în fața juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite