„Insula Iubirii“ revine cu un nou sezon la Antena 1. Pe ce insulă exotică are loc show-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al şaptelea sezon al reality-show-ului va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului „Insula Iubirii“ FOTO Antena 1
Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului „Insula Iubirii“ FOTO Antena 1

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să-şi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei.

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

 „Sunt meniţi să fie împreună?“, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt? “ sunt doar câteva dintre întrebările la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Îmi place să cred că sezonul șapte este doar începutul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici“, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon „Insula Iubirii“, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locuri de filmare, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele show-ului. Două stațiuni exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia la „Insula Iubirii“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite