Horia Brenciu a schimbat tabăra: de la Pro TV la Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Horia Brenciu nu mai face parte din componenţa juriului de la emisiunea „Vocea României“, după ce a acceptat o ofertă mai bună din partea trustului Intact. Acesta urmează să apară în emsiunea „Te cunosc de undeva“, difuzată la Antena 1.

Horia Brenciu nu mai face parte din echipa emsiunii „Vocea României“, difuzată la Pro TV. Se pare că artistul ar fi semnat cu postul Antena 1, urmând să facă parte din juriul concursului „Te cunosc de undeva“, potrivit site-ului wowbiz.ro.

După ce conducerea postului deţinut de trustul Intact i-a făcut „o ofertă de nerefuzat“, artistul a renunţat la contractul cu Pro TV şi a semnat contractul cu Antena 1. Brenciu urmează să înceapă filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva“ peste numai câteva zile, notează aceeaşi sursă citată. Pentru moment, nu se ştie cine îl va înlocui pe acesta în juriul de la „Vocea României“.

Horia Brenciu a făcut parte, alături de Loredana Groza, Marius Moga şi Smiley, din juriul celor trei sezoane ale emisiunii „Vocea României“ produse de Pro TV până în momentul de faţă. Show-ul de talente a fost câştigat de două ori consecutiv de concurenţi din echipa lui Horia Brenciu.

După ce Loredana Groza, colega lui de emisiune, a acceptat să joace în calitate de invitat special în serialul „Fetele lu’ domn’ profesor“, ce va fi difuzat la Kanal D, iată că şi Horia Brenciu pare să se reorienteze. Pentru moment, artistul nu a confirmat dacă pleacă de la Pro TV, însă apariţia sa de acum câteva zile de la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani“, de la Antena 1, în care şi-a promovat cele două concerte pe care le va susţine la sfârşitul lunii martie, ar putea întări şi mai mult zvonurile apărute în ultima vreme pe această temă. În plus, spectacolele lui Brenciu sunt recomandate de Antena 1, notează site-ul citat.

Trustul Intact traversează o perioadă bună după ce a reuşit să atragă de partea sa nume importante ale industriei de divertisment, printre care Horia Vârlan, membrii echipei „Serviciul Român de Comedie“, Monica Anghel, Alex Velea sau Bogdan Vlădău. Pe de altă parte, trustul Pro pare să treacă prin schimbări masive, după plecarea lui Adrian Sârbu, în luna august 2013, de la cârma Central Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV. Recent, Ruxandra Ion, cea supranumită „mama telenovelelor“, a părăsit grupul Pro, după o discuţie purtată cu Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME în România. Alături de ea a plecat şi Cosmin Ion, fiul acesteia şi şeful departamentului Media Pro Entertainment.

Cei doi sunt ultimii „îndepărtaţi“ din grupul Pro, după venirea la conducere a lui Cesnavicius. Recent, directorului executiv Elena Petre şi şefa departamentului de marketing şi comunicare, Maria Apostol au părăsit, de asemenea, instituţia.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite