HBO a făcut publice primele scene din următorul sezon „Game Of Thrones“: În ce ipostaze apar Jon Snow, Arya şi Sansa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HBO a lansat un preview al programelor care vor apărea în 2017, printre acesta regăsindu-se şi sezonul 7 din „Game Of Thrones“, iar Jon Snow, Arya şi Sansa apar în câteva scene scurte care stârnesc curiozitatea fanilor.

Sezonul 7 din „Game of Thrones“ este programat pentru vara anului viitor, după ce producătorii au anunţat o întârziere a noilor episoade care de obicei aveau premiera în aprilie. 

Cu toate că până atunci mai avem de aşteptat mai bine de şase luni, zilele trecute, înainte de penultimul episod din „Westworld“, HBO a difuzat, aşa cum ne-a obişnuit la fiecare sfârşit de an, trailer-ul „Coming in 2017“, din care n-a lipsit nici îndrăgitul serial „Game of Thrones“. Preview-ul nu a fost încă postat online, însă fanii au reuşit să surprindă cadrele difuzate pe micile ecrane, arată The Independent.

Chiar dacă, aşa cum era de aşteptat, imaginile nu ne dezvăluie prea multe din cele ce urmează, faptul că acestea îi prezintă pe Jon Snow, Arya şi Sansa, care în sfârşit sunt pe cale să se reunească, ne lasă de înţeles că sezonul şapte se va concentra în jurul familiei Stark, care va lupta să recâştige prestigiul casei lor şi va pune la cale ce vor face în continuare.

Astfel, îl putem vedea pe Jon Snow, care se află în Winterfell, stând de vorbă cu o femeie care, având în vedere culoarea părului şi înălţimea, pare să fie Sansa. Se speculează că scena redă momentul în care Jon decide să meargă către sud, pentru a se întâlni cu Daenerys, lăsând-o pe Sansa să se ocupe de castel. 

image

Apoi o vedem pe Sansa care pare să fie în „godswood“ (zona cu mulţi copaci dedicată meditaţiei şi rugăciunilor către Vechii Zei ai Pădurii), în spatele ei putându-se observa un „weirwood“ (copac sacru). Aceasta poate fi o întâlnire clandestină cu Littlefinger, dar dacă luăm în considerare uimirea de pe faţa ei, ar putea să fie la fel de bine vorba despre întâlnirea cu Arya.

image

Imaginea cu Arya este însă cea mai interesantă, aceasta apărând călare, foarte probabil îndreptându-se spre nord şi este posibil ca scena să surprindă momentul în care vede la orizont Winterfell-ul pentru prima oară după atâta timp.

image

HBO a anunţat că următorul sezon al serialului va avea doar şapte episoade spre deosebire de sezoanele precedente, care au avut câte zece. Mai mult, lansarea a fost programată pentru vara anului 2017, marcând astfel o amânare lungă şi dureroasă, de câteva luni, în comparaţie cu sezoanele anterioare care au fost lansate în fiecare an în lunile martie sau aprilie. Principalul motiv pentru care data premierei a fost modificată este faptul că noul sezon are nevoie de o climă mai rece, care să reflecte unul dintre motto-urile serialului, „Winter is here/ Iarna e aici“. 

Totodată, Şeful HBO, Casey Bloys, a confirmat pentru ce urmează să se întâmple în sezonul şapte. Harington a mărturisit că  va fi un capitol „foarte sumbru“, în timp ce Williams le-a transmis telespectatorilor că nimic nu-i poate pregăti pentru ceea ce urmează.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite