Doi noi actori britanici se alătură distribuţiei „Game of Thrones“: au apărut şi primele imagini de pe platourile de filmare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi actori britanici se alătură distribuţiei noului sezon al serialului HBO „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor“, ale cărui filmări sunt în plină desfăşurare.

Actorii Joseph Quinn şi Paul Ward sunt cele mai noi nume care vor apărea în sezonul şapte al serialului-fenomen, potrivit agenţiilor de casting ale artiştilor, citate de site-ul Watchers on The Wall şi „The Independent“.

image

Joseph Quinn (foto dreapta), care joacă şi în serialele „Dickensian“ (BBC) şi „Postcode“, va interpreta un personaj pe nume Konar, care nu a apărut, cel puţin deocamdată, în romanele care stau la baza producţiei. 

De cealaltă parte, rolul lui Paul Ward (foto jos-dreapta), cunoscut din serii de succes precum „Vikings“ şi „Penny Dreadful“, nu a fost încă dezvăluit. 

image

Până acum, în distribuţia noului capitol a mai fost confirmat oficial actorul britanic Jim Broadbent, despre care se ştie doar că va interpreta „un rol semnificativ“. Jim Broadbent, un actor extrem de versatil, a câştigat o statuetă Oscar, în anul 2002, pentru rolul principal din filmul „Iris“. Broadbent a jucat în numeroase seriale TV, printre care „War and Peace“ şi „London Spy“, dar şi în filme precum „Brooklyn“ şi francizele „Bridget Jones“ şi „Harry Potter“.

Şi despre actriţa britanică Angela Lansbury s-a scris că va apărea în sezonul şapte, însă aceasta a infirmat zvonurile. 

Recent, presa străină a publicat fotografii de pe platourile de filmare ale serialului, dezvăluindu-i pe Kit Harington (Jon Snow), Gwendoline Christie (Brienne) şi Liam Cunningham (Davos) în costume. De asemenea, la filmări a mai fost surprinsă o persoană despre care se credea că este dublura actriţei Sophie Turner (Sansa Stark), dar care se pare că este, de fapt, un nou personaj. Totodată, pe platourile de filmare a fost văzut Richard Rycroft, care l-a jucat pe Maester Wolkan în sezoanele cinci şi şase. 

image

Actorul Kit Harington, surprins pe platourile de filmare în costumul lui Jon Snow FOTO Vantagenews.com/The Independent

image

Gwendoline Christie (Brienne) şi Liam Cunningham (Davos), pe platourile de filmare FOTO Vantagenews.com/The Independent

HBO a anunţat că următorul sezon al serialului va avea doar şapte episoade spre deosebire de sezoanele precedente, care au avut câte zece. Mai mult, lansarea a fost programată pentru vara anului 2017, marcând astfel o amânare lungă şi dureroasă, de câteva luni, în comparaţie cu sezoanele anterioare care au fost lansate în fiecare an în lunile martie sau aprilie. Principalul motiv pentru care data premierei a fost modificată este faptul că noul sezon are nevoie de o climă mai rece, care să reflecte unul dintre motto-urile serialului, „Winter is here/ Iarna e aici“. 

Totodată, Şeful HBO, Casey Bloys, a confirmat pentru ce urmează să se întâmple în sezonul şapte. Harington a mărturisit că  va fi un capitol „foarte sumbru“, în timp ce Williams le-a transmis telespectatorilor că nimic nu-i poate pregăti pentru ceea ce urmează. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite