George RR Martin a dezvăluit cum se va numi continuarea serialului „Game of Thrones“ şi cine sunt actorii care vor interpreta rolurile principale FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scriitorul George RR Martin a dezvăluit numele prequel-ului îndrăgitului serial „Game of Thrones“, dar şi cine sunt actorii care vor interpreta rolurile principale.

George RR Martin a confirmat zvonurile potrivit cărora actriţa Naomi Watts (50 de ani) a primit rolul principal feminin în continuarea seriei „Game of Thrones“ şi a dezvăluit, totodată, cum se va intitula prequel-ul. 

Astfel, continuarea seriei, a cărei acţiune se desfăşoară înainte de evenimentele din „Game of Thrones“ şi care promite că va dezvălui secretele ţinutului Westeros, se va numi „The Long Night“, scrie The Independent. 

De asemenea, rolul principal masculin va fi interpretat de actorul britanic Josh Whitehouse (28 de ani). 

„Castingul pentru prequel-ul «The Long Night» este în desfăşurare. Nu pot fi mai încântat de atât. Bine ai venit în Westeros, Naomi“, a scris Geroge RR Martin. 

image

Naomi Watts FOTO Cinemagia 

Postul de televiziune HBO a dat undă verde primului proiect scindat din universul „Game of Thrones“, o producţie care îl va avea pe autorul George R.R. Martin ca producător executiv şi pe Jane Goldman ca scenaristă. 

HBO a comandat întâi un episod-pilot a cărui acţiune se desfăşoară cu sute de ani înainte de evenimentele care au loc în „Game of Thrones“, potrivit Deadline. 

Goldman, cunoscută pentru scenariile din „Kick-Ass“ sau „Kingsman“, şi Martin, autor al cărţilor pe care se bazează serialul omonim, mizează pe aventurile care se petrec „între Epoca de aur a eroilor şi una mai îndepărtată şi mai sumbră“.

Proiectul se adânceşte „în cumplitele secrete ale Westeros, în adevărata origine a White Walkers (Umblătorii Albi), misterele Estului şi legenda familiei Starks“. 

Prima poză oficială din ultimul sezon „Game of Thrones“

HBO a făcut publică prima imagine din ultimul sezon al serialului „Game of Thrones“ ce îi înfăţişează pe protagonişti, Daenerys Targaryen şi Jon Snow, interpretaţi de actorii britanici Emilia Clarke şi Kit Harington.

image

Actorii au povestit că filmările pentru ultimele şase episoade au fost dure şi s-au întins pe parcursul a 10 luni. „A fost o muncă neobosită, scene care acum câţiva ani ar fi durat probabil o zi, acum au solicitat cinci zile. Echipa şi-a dorit ca totul să iasă absolut perfect, au filmat scenele din mai multe unghiuri şi perspective, pentru a avea de unde alege cea mai bună variantă“, a povestit Kit Harington. 

La rândul ei, Emilia Clarke a mărturisit: „Totul durează mai mult – montarea camerelor, costumele, părul şi machiajul – fiecare alegere, fiecare discuţie, fiecare atitudine, totul se face până ajungem la «asta este!». Totul a fost mult mai intens“. 

Serialul „Game of Thrones“, bazat pe seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc“, semnată de George R.R. Martin, a fost premiat cu numeroase trofee Emmy şi este cel mai de succes program al HBO, cu circa 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite şi fani în întreaga lume. Ultimul sezon va fi lansat în prima jumătate a lui 2019 şi va avea doar şase episoade, însă potrivit unor surse acestea vor fi mai lungi. 

Biografie Naomi Watts

Naomi Ellen Watts s-a născut la data de 28.09.1968 în localitatea Shoreham, regiunea Kent din Anglia, dar şi-a petrecut cea mai mare parte a adolescenţei si primei sale tinereţi în Australia. Este fiica lui Peter Watts, inginerul de sunet al formaţiei Pink Floyd, care s-a stins din viaţă atunci când Naomi avea doar 7 ani, şi a lui Myfanwy Watts (Miv), designer de interioare, vânzătoare de antichităţi şi actriţă amatoare, care i-au insuflat dragostea pentru lumea artistică în general şi pentru actorie în special.

Anul 1991 înseamnă prima apariţie alături de prietena sa Nicole Kidman în filmul „Flirting“, regizat de John Duigan, dar şi un rol secundar în miniseria TV australiană „Brides of Christ“. Aici a fost colegă pe platourile de filmare cu doi viitori câştigători ai premiilor Oscar: Russell Crowe şi Brenda Fricker.

Un an mai târziu se stabileşte în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, prima ei apariţie într-un film hollywoodian fiind aceea din comedia „Matinee“. În 2003 primeşte prima şi singura nominalizare la Oscar, până în prezent, pentru rolul Christinei din filmul „21 Grams“, în care îi are ca parteneri pe actorii Sean Penn şi Benicio Del Toro. 

TVPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite