Prima fotografie oficială din ultimul sezon „Game of Thrones“. Jon Snow şi Daenerys apar îmbrăţişaţi: „Totul a fost mult mai intens“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emilia Clarke şi Kit Herington sunt doi dintre cei mai îndrăgiţi actori ai serialului HBO
Emilia Clarke şi Kit Herington sunt doi dintre cei mai îndrăgiţi actori ai serialului HBO

HBO a făcut publică prima imagine din ultimul sezon al serialului „Game of Thrones“ ce îi înfăţişează pe protagonişti, Daenerys Targaryen şi Jon Snow, interpretaţi de actorii britanici Emilia Clarke şi Kit Harington.

Coperta celui mai recent număr al revistei „Entertainment Weekly“ prezintă personajele principale din „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“ îmbrăţişate, aceasta fiind prima imagine oficială din al optulea şi ultimul sezon al serialului-fenomen. 

Se pare că relaţia dintre Mama Dragonilor şi Jon Snow a evoluat, după ce s-a conturat la finalul sezonului 7 printr-o scenă intimă.  

Jurnaliştii au pătruns în culisele filmărilor din Irlanda de Nord şi au stat de vorbă cu actorii principali privind destinul îndrăgitelor personaje, dar şi cu oamenii din spatele camerelor de filmat. 

„Povestea se axează pe aceste personaje disperate care se unesc pentru a se confrunta cu un duşman comun, cu trecutul lor, dar şi cu persoanele care îşi doresc să fie în faţa morţii. Este un sezon final extrem de emoţionant, amuzant, dulce-amărui şi cred că poate fi privit şi ca o plecăciune în faţa autorului George R.R. Martin“, a explicat unul dintre producătorii executivi, Bryan Cogman.  

image

Actorii au povestit că filmările pentru ultimele şase episoade au fost dure şi s-au întins pe parcursul a 10 luni. „A fost o muncă neobosită, scene care acum câţiva ani ar fi durat probabil o zi, acum au solicitat cinci zile. Echipa şi-a dorit ca totul să iasă absolut perfect, au filmat scenele din mai multe unghiuri şi perspective, pentru a avea de unde alege cea mai bună variantă“, a povestit Kit Harington. 

La rândul ei, Emilia Clarke a mărturisit: „Totul durează mai mult – montarea camerelor, costumele, părul şi machiajul – fiecare alegere, fiecare discuţie, fiecare atitudine, totul se face până ajungem la «asta este!». Totul a fost mult mai intens“. 

Serialul „Game of Thrones“, bazat pe seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc“, semnată de George R.R. Martin, a fost premiat cu numeroase trofee Emmy şi este cel mai de succes program al HBO, cu circa 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite şi fani în întreaga lume. Ultimul sezon va fi lansat în prima jumătate a lui 2019 şi va avea doar şase episoade, însă potrivit unor surse acestea vor fi mai lungi. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite