FOTO Inedit, despre actorii din „Urzeala Tronurilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul „Urzeala Tronurilor“ s-a bucurat un succes uriaş încă de la primul sezon, iar o parte din el se datorează actorilor, care au intrat atât de bine în pielea caracterelor fictive, încât au ajuns să fie asociaţi, şi în realiate, cu personajele pe care le interpretează. Există, însă, şi lucruri mai puţin ştiute despre protagoniştii din „Urzeala Tronurilor“, care-i fac, cel puţin, la fel de interesanţi precum personajele din serial.

Episodul opt din serialul-fenomen „Urzeala Tronurilor“ va fi difuzat în această seară, de la ora 22.00, la HBO.

Vă prezentăm câteva lucruri mai puţin cunoscute despre actorii care dau viaţă celor mai îndrăgite personaje din adaptarea seriei fantasy „Cântec de gheaţă şi foc“ a celebrului romancier american, George R. R. Martin. Lista a fost întocmită de site-ul screencrush.com.

Peter Dinklage (interpretul lui Tyrion Lannister - n.r) este un mare fan karaoke şi participă cu regularitate la astfel de cântări, alături de actorul din „The Station Agent/ Vieţi Încrucişate“, Bobby Cannavale, regizorul Tom McCarthy şi Paul Rudd, care a jucat în peliculele „Virgin la 40 de ani“, „Prieteni de urmat“ şi „Caut cavaler de onoare“.

Peter Dinklage, în rolul lui Tyrion Lannister FOTO HBO

tyrion foto facebook/ hbo

Sibel Kekilli, interpreta tinerei Shae (iubita lui Tyrion, pe care acesta a întâlnit-o într-un bordel - n.r.) nu este doar o apreciată actriţă de origine germană, dar şi o fostă actriţă porno.

Sibel Kekilli, în rolul lui Shae, alături de Tyrion Lennister (Peter Dinklage) FOTO Facebook

image

În viaţa reală, Maisie Williams (Arya Stark) este dansatoare. Tânăra participă, alături de trupa ei de dans, la flashmob-uri organizate de Şcoala de Dans „Susan Hill“.

Arya Stark (Maisie Williams) şi Sandor Clegane (Rory McCann) FOTO HBO

image

Rolul „mamei dragonilor“, Daenerys Targaryen sau Khaleesi, a fost iniţial atribuit actriţei din „Turdors /Dinastia Tudorilor“, Tamzin Merchant. După numai câteva scene, însă, aceasta a renunţat, din motive necunoscute, iar Emilia Clarke a pus mână pe ceea ce este, probabil, rolul vieţii sale.

Tamzin Merchant (stânga), în rolul tinerei Catherine Howard din „Dinastia Tudorilor“ şi  Emilia Clarke, în rolul prinţesei Khaleesi din „Urzeala tronurilor“ FOTO Facebook

urzeala tronurilor

La fel s-a întâmplat şi cu personajul Catelyn Stark, care trebuia să fie jucat de Jennifer Ehle, actriţa din filmul „Zero Dark Thirty/ Misiunea: 00.30 A.M“. Aceasta a fost ulterior înlocuită cu Michelle Fairley.

Jennifer Ehle (stânga), în filmul „Misiunea: 00:30 A.M“, şi Michelle Fairley, în serialul „Urzeala tronurilor“ FOTO Facebook

urzeala tronurilor

În primul sezon, Sansa Stark a primit o căţeluşă-lup, numită Lady, care a fost omorâtă la comanda reginei Cersei. Sophia Turner, actriţa care o joacă pe Sansa Stark, a adoptat patrupedul şi i-a pus numele de Zunni.

Sansta Stark (Sophia Turner), alături de Tyrion Lannister (Peter Dinklage) FOTO HBO

image

Kristian Nairn, interpretul lui Hodor, este un DJ renumit şi a avut colaborări cu artişti precum Scissor Sisters şi Calvin Harris. Mai mult decât atât, actorul irlandez este un mare fan al jocului pe calculator „World of Warcraft“, produs de compania Blizzard.

Hodor (Kristian Nairn), alături de Brandon Stark (Isaac Hempstead) FOTO Facebook

image

Chiar dacă Brienne of Tarth este un personaj destul de sălbatic, actriţa Gwendoline Christie este, în realitate, un model foarte apreciat, care a realizat mai multe pictoriale sexy.

Gwendoline Christie, în rolul luptătoarei Brienne of Tarth, dar şi în cel de model FOTO Facebook

urzeala tronurilor

Alfie Allen (Theon Greyjoy) este fratele cântăreţei Lily Allen, dar şi subiectul melodie „Alfie“, interpretată sora sa.

Alfie Allen, în rolul lui Theon Greyjoy Foto Getty Images

image

Natalia Tena, Osha din „Urzeala Tronurilor“, a jucat-o şi pe Nymphadora Tonks din franciza „Harry Potter“. Deputul în cinematografie şi l-a făcut în anul 2002, odată cu filmul „About A Boy/ Totul despre băieţi“.

Natalia Tena, în rolul Osha (dreapta) şi în cel al Nymphadora Tonks din seria „Harry Potter“ FOTO Facebook

urzeala tronurilor
TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite