VIDEO „Urzeala tronurilor“ se va încheia după şapte sezoane. Serialul ar putea ajunge la final înainte de publicarea ultimelor cărţi din seria care l-a ispirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daenerys (Emilia Clarke), unul dintre personajele-cheie ale noului sezon
Daenerys (Emilia Clarke), unul dintre personajele-cheie ale noului sezon

Deşi autorul George R.R. Martin nu a terminat de scris seria de cărţi ce stă la baza serialului „Urzeala tronurilor“, producătorii de la HBO au luat deja o decizie în ceea ce priveşte soarta seriei, care se va încheia după şapte sezonae.

Cel de-al patrulea sezon al serialului va fi difuzat la HBO din 7 aprilie, însă producătorii David Benioff şi Dan Weiss au declarat pentru „Entertainment Weekly“ că „Urzeala tronurilor“ va mai avea doar trei sezoane. Asta în ciuda faptului că producţia se bucură de o polularitate imensă.

Cu toate că pare ciudat ca această decizie să fie luată cu mult înainte de publicarea ultimelor două volume din seria „Cântec de gheaţă şi foc“ (şapte volume în total), care stau la baza serialului, producătorii par mai hotărâţi ca niciodată. „Am ajuns la punctul în care am simţit că putem trage o concluzie în această poveste. Şapte zei, şapte regate, şapte sezoane. Aşa ni se pare corect“, a declarat David Benioff.

Cel mai probabil, dacă această decizie va fi menţinută, serialul se va încheia înainte de publicarea ultimelor două cărţi din seria „Cântec de gheaţă şi foc“. Mai ales că cel de-al patrulea sezon este bazat abia pe cel de-al treilea volum din seria scrisă de George R.R. Martin.

Personaje şi intrigi noi, răsturnări de situaţie, personaje în situaţii-limită, orgolii, lupte pentru putere şi băi de sînge, acestea sunt coordonatele producţiei HBO, care va avea premiera în România pe 7 aprilie. De la clanul Lannisters din Debarcaderul Regelui, până la Jon Snow de la Castelul Negru şi Daenerys Targaryen în Yunkai, toţi luptă pentru a pune mâna pe Tronul de Fier.

În sezonul patru vor apărea însă şi personaje noi, însă unele dintre personajele prezente în cele trei serii şi-ar putea încheia parcursul în producţia HBO, aşa cum s-a întâmplat şi cu alţi protagonişti ai seriilor precedente.

  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite