Fiul lui Ilie Dumitrescu joacă în serialul „Lia - Soţia soţului meu“. Și Kira Hagi are un rol în producția de la Antena 1

0
Publicat:

Toto Dumitrescu, fiul celebrului fotbalist român Ilie Dumitrescu, se alătură distribuţiei serialului produs de Ruxandra Ion şi difuzat la Antena 1.

Toto Dumitrescu îmbrăcat în costum de pilot de curse
Toto Dumitrescu va juca un pilot de curse în serialul Lia de la Antena 1 FOTO Antena 1

Toto Dumitrescu va juca rolul unui pilot de curse. Și actrița Simona Voicu va face parte din distribuția serialului și va intra în rolul unei menajere care trage cu urechea la tot ce se discută în casa Vornicu.

Absolvent al secţiunii Theatre and Performance la Goldsmiths University of London, în 2019, Toto Dumitrescu (25 de ani) este fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Tânărul a debutat în 2014, în coproducţia româno-americană „Love by Design“. De curând, telespectatorii l-au putut urmări în serialul „Adela“, de la de la Antena , unde a interpretat rolul lui Floppy, un tânăr care şi-a petrecut copilăria la orfelinat.

Toto Dumitrescu, la al doilea serial la Antena 1

Sunt extrem de bucuros că am fost ales să joc în cel de al doilea proiect al meu ce poartă semnătura doamnei Ruxandra Ion. Este o provocare, desigur, să-i dau viată personajului Marius (sau Mike, după idolul lui, Michael Schumacher). Fiind pilot de curse, circuitul și masina sunt totul pentru el. Mi-a fost uşor să exprim această pasiune pe care o poartă el pentru meseria lui, deoarece am găsit în mine acea dragoste pentru vocația mea, ce-i drept, diferită: actoria. Construind acest personaj, am avut grijă să-i dau anumite nuanțe și trăsături de caracter specific, încât să nu semene cu nimic din ce am mai jucat eu“, a dezvăluit Toto Dumitrescu despre personajul său din serialul de la Antena 1.

Simona Voicu se alătură distribuţiei serialului de la Antena 1. Absolventă a UNATC, la clasa Dem Rădulescu, în 2002, actriţa a putut fi urmărită pe scenele mai multor teatre, pentru ca ulterior să devină creator de spectacole de Teatru Interactiv pentru copii. În „Lia – Soţia soţului meu“, telespectatorii o vor putea urmări în rolul Nelei, o menajeră din casa Vornicu, mereu atentă la ce se discută şi determinată să folosească informaţiile în beneficiul propriu.

Nela este un personaj savuros, pe care publicul îl va îndrăgi, așa cum îl îndrăgesc și eu. E o femeie simplă, modestă și foarte indiscretă. Își bagă mereu nasul unde nu-i fierbe oala, de aceea face și multe gafe amuzante. Rolul este un dar pe care l-am primit cu emoție, dar și cu mare bucurie. Să fii alături de actori atât de talentați și experimentați este cu siguranță o provocare, indiferent de vârsta la care vine aceasta“, a mărturisit Simona Voicu.

Serialul care poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1, aduce în prim-plan o poveste de iubire încercată de trădări şi minciuni. Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt balerina Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist „Exatlon“ şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj.

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, joacă și ea în serialul „Lia“ și o interpretează pe Mira Bădescu, o tânără avocată. Din distribuția serialului mai fac parte Ioana Blaj, Bebe Cotimanis, Ilinca Goia, Doinița Oancea.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite