Kira Hagi joacă în noul serial de la Antena 1. „Personajul meu are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica lui Gheorghe Hagi se alătură distribuției serialului „Lia“, care va fi difuzat în curând la postul Antena 1.

„Lia“, noul serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion, îşi completează distribuţia cu noi nume cunoscute din showbiz-ul autohton. Kira Hagi, fiica legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, şi Vlad Gherman se alătură proiectului și îi vor interpreta pe Mira şi Andi.

Actriţă şi pictoriţă, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy. Ulterior, a făcut studii de actorie la Londra și a debutat în scurtmetrajul „București, te iubesc“. În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei.

În serialul „Lia“, ea o va interpreta pe Mira Bădescu, o tânără şi talentată avocată, care îi câştigă încrederea lui Petru (Ştefan Floroaica).

Kira Hagi, în serialul Lia
Kira Hagi, în serialul Lia FOTO Antena 1

Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată. Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor“, a mărturisit Kira Hagi.

Vlad Gherman este absolvent al U.N.A.T.C. şi prezentator al emisiunii „CulTour“, de la Happy Channel. El şi-a început cariera ca membru-fondator al trupei Lala Band. Odată cu proiectul „Pariu cu viaţa“ şi-a descoperit pasiunea pentru actorie, iar ulterior a putut fi urmărit în seriale precum „Fructul oprit“, „Sacrificiul“ şi „Adela“ (Antena 1).

În cel mai nou proiect de la Antena 1, el îl va interpreta pe Andi, fratele mai mic al lui Alice (Ioana Blaj). În ultimii ani, Andi a studiat la Londra, unde a prins gustul vieţii de noapte, astfel că, la întoarcerea acasă, familia îl va descoperi complet transformat.

Proiectul «Lia» înseamnă un nou pariu pentru mine. Un pariu pe care îl pun la începuturile noi pe care le trăiesc pe plan profesional. Înseamnă o lume nouă, un personaj nou şi provocări noi. Deşi golan, Andi este un tip inteligent, care ştie exact ce vrea să obţină şi care se luptă pentru acel ceva până va reuşi să pună mâna pe acel lucru. Andi îşi iubeşte enorm sora, pe Alice, şi o va proteja indiferent dacă asta va însemna să destrame prietenii sau relaţii. V-am făcut curioşi? Abia aştept să vedeţi ce vă pregătim“, a dezvăluit Vlad Gherman despre personajul său.

Serialul, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1, va aduce în prim-plan o poveste de iubire unică, încercată de trădări şi minciuni.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite