Filme de dragoste la TV. Patru titluri interesante pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme de dragoste la TV. „Blue Jasmine”, în regia lui Woody Allen, va fi în seara aceasta la TV.
Filme de dragoste la TV. „Blue Jasmine”, în regia lui Woody Allen, va fi în seara aceasta la TV.

Program TV de azi anunţă câteva filme de dragoste interesante pentru această seară. Pe HBO, de exemplu, va fi un film regizat de Woody Allen.

Filme de dragoste la TV. Charlotte Gray. Cinemax 2. 19:30. În timpul celui de-al doilea război mondial, eroina (Charlotte Gray) e paraşutată în Sudul Franţei. Ea trebuie să ia legătura cu un grup din rezistenţă. În timp ce se implică tot mai mult în luptele împotriva naziştilor, ea încearcă să caute şi iubitul, un pilot al cărui avion a fost doborât.

Filme de dragoste la TV. Hemingway şi Gellhorn. Cinemax. 22:40. Avându-i în rolurile principale pe Clive Owen şi Nicole Kidman şi regizat de Philip Kaufman, Hemingway & Gellhorn descrie povestea de dragoste pasională şi căsătoria tumultoasă dintre Ernest Hemingway şi Martha Gellhorn, o faimoasă jurnalistă şi corespondent de război, şi îi urmează pe aceşti doi scriitori aventuroşi peste şapte continente, începând cu războiul civil spaniol. 

Magnetismul combinat al celor doi i-au transformat într-unul dintre primele cupluri de celebrităţi şi le-a facilitat intrarea în elita Hollywood-ului, în aristocraţia lumii literare şi în anturajul primei familii a Statelor Unite.

Filme de dragoste la TV. Pe HBO este un film regizat de Woody Allen

Filme de dragoste la TV. Blue Jasmine. HBO. 18:20. După ce totul se prăbuşeşte în jurul ei, inclusiv mariajul cu afaceristul bogat Hal (Alec Baldwin), eleganta Jasmine (Cate Blanchett), membră a înaltei societăţi din New York se mută cu sora ei, Ginger (Sally Hawkins), în modestul apartament al acestei din San Francisco, pentru a încerca să-şi pună viaţa în ordine.

Jasmine ajunge la San Francisco într-o stare psihică fragilă, cu mintea tulburată de cocktailul zilnic de antidepresive. Deşi îşi poate păstra, încă, aparenţa aristocratică, Jasmine e un dezastru emoţional, lipsindu-i, în plus, capacitatea de a-şi asigura singură traiul.

Filme de dragoste la TV. Sex Tape. 23:20. HBO Comedy. Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriţi şi încă îndrăgostiţi unul de celălalt, dar după zece ani şi doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc - de ce nu? - să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate poziţiile descrise în THE JOY OF SEX. Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor risca să devină publică.   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite