Filme de comedie. Şase recomandări din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă astăzi filme de comedie la TV au la dispoziţie câteva pelicule atractive. Iată câteva recomandări din programul TV de azi:

Filme de comedie la TV. Băieţii care fac istoria. 22:00. HBO Comedy. Este povestea extrem de simpatică a unor studenţi dintr-o clasă riguroasă de "băieţi" extrem de inteligenţi, dintr-un loc ca Oxford sau Cambridge. Băieţii îşi petrec timpul aşteptând să treacă peste descurajatorul proces de admitere universitară. Călătoria lor arată cum funcţionează procesul educaţional şi unde duce acest proces. 

Nicholas Hytner este director al Teatrului Naţional. Este un exemplu de regizor complet: a regizat teatru, a montat opere şi a realizat şi filme. Mai întâi a regizat spectacolul de teatru "The History Boys and Stuff Happens", iar rolul lui Crowther a fost interpretat pe scenă tot de Samuel Anderson. În 2006 a realizat filmul "The History Boys". Este o personalitate a culturii britanice.

Filme de comedie la TV. Colivia aurită. Cinemax. 19:25. Maria şi Jose Ribeiro trăiesc de treisprezece ani la parterul unui imobil parizian. Cei doi imigranţi sunt atât de apreciaţi de prietenii şi de vecinii lor, încât atunci când li se propunesă se întoarcă în Portugalia în cele mai bune condiţii, nimeni nu vrea să îi lase să plece. Până unde sunt capabili să meargă prietenii, familia şi şefii lor pentru a-i împiedica să plece?

Filme de comedie la TV. „Tineri şi rebeli”, pe Digi Film

Filme de comedie la TV. Nimic personal. AMC. 17:50. Suzanne Somers, o avocată preocupată de mediul înconjurător, este angajată de către Donald Sutherland pentru a împiedica construcţia pe un teren fertil a unor dispozitive periculoase.

Filme de comedie la TV. Tineri şi rebeli. 0:40. Digi Film. „Tineri şi rebeli” este povestea maturizării lui Nick Twisp, un puşti de 16 ani foarte cinic, care se foloseşte de adolescenţă pentru a se revolta. 

Scopul lui este unul singur. Să îşi piardă virginitatea, iar pentru asta trebuie să o cucerească pe Sheeni Saunders. Toate acţiunile sale îi sperie teribil pe părinţii lui, dar el este nepăsător în faţa acestora. El este dispus să facă orice numai să câştige inima lui Sheeni.  

Filme de comedie la TV. Un monument pentru Michael Jackson. Cinemax 2. 16:00. Un frizer dintr-un orăşel din Serbia vine cu ideea de a ridica acolo monumentul lui Michael Jackson pentru a atrage astfel turiştii din întreaga lume. Există şi localnici cârcotaşi care se gândesc că asta nu ar avea vreo şansă să se întâmple. 

Filme de comedie la TV. Profii. HBO. 16:00. Cu un procent de promovare a bacalaureatului de numai 12%, liceul Jules Ferry este pe cale de a fi închis. Directorul decide să încerce o ultimă soluţie, recrutând o echipă de profesori cu metode mai puţin ortodoxe. Părinţii sunt furioşi. Elevii însă sunt repede cuceriţi! 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite