Filme de comedie la TV. Cele mai interesante pelicule din seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să se relaxeze în faţa micului ecran şi să vadă filme de comedie la TV în seara aceasta au la dispoziţie câteva pelicule interesante.

Filme de comedie la TV. Regina balului. Pro Cinema. 20:30. Jawbreaker este o comedie neagră despre viaţa în liceu care spulberă miturile despre inocenţa şi tinereţea încă nepervertită. Gaşca celor mai populare fete din liceu dă de belea când, la o petrecere banală, una dintre ele moare. Celelalte nu mai ştiu pe unde să scoată cămaşa, iar amestecul tăntălăului clasei nu face decât să complice o situaţie oricum foarte încurcată.

Filme de comedie la TV. Sunt şi eu aici. Cinemax. 21:00. O arhitectă care studiase îndelung şi adunase diplome de masterat din întreaga lume decide să se întoarcă în Italia. Femeia va afla în scurt timp că ţara sa natală nu este deloc impresionată de abilităţile ei profesionale.

Filme de comedie. From Prada to Nada. 19:40. TV 1000. Rămase fără niciun ban în urma morţii subite a tatălui lor, două surori răsfăţate sunt nevoite să se mute în casa mătuşii lor hispanice, din zona de est a oraşului Los Angeles.

Filme de comedie. Povestea unui roman de succes, pe HBO Comedy

Filme de comedie. Smokey şi Banditul 3. TCM. 20:20. Un film al cărui mesaj este unul singur: atunci cînd totul merge îngrozitor, va apărea întotdeauna cineva care să înrăutăţească situaţia...

Big Enos (McCormick) şi Little Enos (Williams) şi-au deschis un restaurant cu specific pescăresc pe care doresc să-l promoveze în stil propriu. Pentru a-l aproviziona corespunzător cei doi caută pe cineva care să reuşească să transporte o încărcatură uriaşă de peşte într-un timp record. Iar oferta lor ajunge la şeriful Buford T. Justice (Gleason). 

Cei doi pariază 250,000 de dolari că şeriful nu va reuşi şi încearcă să se asigure că vor câştiga; se gândesc să-l angajeze pe Bandit să-i pună beţe în roate. Însă pentru că acesta este prea egoist şi greu de controlat, îl aleg pe Snowman (Reed).

Filme de comedie. Bătrânul de 100 de ani care a şters-o pe fereastră. HBO Comedy. 0:15. După o lungă carieră de jurnalist, consultant media şi producător TV, Jonas Jonasson decide să înceapă o nouă viaţă. Lucrează la un manuscris, vinde drepturile de autor unei edituri importante din Suedia şi se mută apoi într-un orăşel de pe malul Lacului Lugano din Elveţia, la doar câţiva metri de graniţa italiană.

Manuscrisul devine un roman. Romanul devine un fenomen de piaţă în Suedia. Iar acum cucereşte inimile a milioane de cititori din lumea întreagă. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite