Exatlon 3: Cine sunt cei patru noi concurenţi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Kanal D
FOTO Kanal D

Prezentatorul „Exatlon“ Cosmin Cernat (43 de ani) a anunţat în ediţia din 2 februarie a show-ului  difuzat de Kanal D, aflat la sezounul al treilea, că intră în competiţie patru noi concurenţi: doi în echipa roşie şi doi în cea albastră.

În competiţia „Exatlon“ au intrat câte doi noi concurenţi în fiecare dintre cele două echipe. Astfel, Călin Şerban şi Cristina Constantinescu fac parte din echipa Faimoşilor, iar Războinicii i-au primit pe Iuliana Aradi şi pe Cristian Dumitrache. 

Cosmin Cernat a fost cel care a făcut anunţul, iar Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia s-au declarat nerăbdători să îi vadă pe traseu pe cei patru. „Prea multe nu sunt de spus, aşteptăm să îi vedem pe traseu“, a spus Giani Kiriţă. „Ne aşteptam, dar nu la doi concurenţi, la unul“, a reacţionat Vladimir Drăghia.

Noii „Faimoşi“

Călin Şerban (44 de ani) este instructor de kitesurfing şi schi. Face sport de la şase ani, a practicat şi fotbal şapte ani, handbal, înot, karate. A intrat în competiţie pentru că se consideră un sportiv polivalent şi doreşte să se autodepăşească din toate punctele de vedere.

image

Cristina Constantinescu (33 de ani) este instructor de fitness, face sport de la trei ani, a practicat gimnastică, înot, tenis şi volei. De nouă ani practică sportul care, spune ea, o reprezintă cel mai bine, karate. Se descrie că fiind foarte ambiţioasă şi sociabilă. 

image

Noii „Războinici“

Iuliana Aradi (24 de ani) este instructor de aerobic şi o atletă care a demonstrat încă de la primul meci din cadrul concursului că e o adversară de temut. Deţine mai multe titluri naţionale şi internaţionale la atletism, fiind componentă a lotului naţional al României. 

image

Cristian Dumitrache (20 de ani) este pasionat de sport, a practicat arte marţiale (kickboxing) şi de câţiva ani s-a dedicat şi fitness-ului. Este hotărât să ajungă cât mai departe în concurs şi să demonstreze că are o inimă de „Războinic“. 

image
TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite