Motivele pentru care cântăreaţa Ami s-a autopropus la duel şi a fost eliminată de la Exatlon. Un alt concurent s-a retras VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi concurenţi au părăsit show-ul „Exatlon“ în cea mai recentă ediţie, unul dintre ei fiind cântăreaţa Ami, care s-a autopropus la duel şi, accidentată fiind, a pierdut lupta.

Înainte de începerea competiţiei, prezentatorul Cosmin Cernat a anunţat că în urma investigaţiilor medicale amănunţite, „războinicul“ Iulian Angelescu este nevoit să părăsească

„Sunt foarte emoţionat în momentul de faţă, dar nu vreau să creez o tragedie din treaba asta. Sunt o persoană foarte pozitivă şi cred că acest lucru s-a întâmplat cu un scop, eu aşa văd lucrurile. Ceva mai bun mă aşteaptă acasă, poate, nu ştiu, riscam să mă accidentez mai rău de atât. Şi am o carieră în faţă, vreau să performez în dans şi coregrafie. O să îi susţin pe colegii mei foarte mult! Le doresc şi Faimoşilor mult, mult succes! Îmi pare rău că nu am fost eliminat prin duel“, a spus Iulian Angelescu. El este primul membru eliminat din echipa Războinicilor şi al doilea din concurs, după Diana Pivniceru, concurentă din echipa Faimoşilor nevoită de asemenea să renunţe din cauza unei probleme de sănătate.

Tot în ediţia de marţi seară a fost eliminată şi cântăreaţa Ami.

Războinicii şi Faimoşii s-au duelat pentru imunitate pe traseul supranumit „Parcul de aventură“: ei au fost susţinuţi de o chingă, iar în calea lor spre punctul de finish au fost nevoiţi să doboare diferite obstacole.

Războinicii au ieşit învingători, cu un scor final de 10 la 5 în favoarea acestora, iar în urma înfrângerii, Faimoşii s-au văzut în postura de a pierde una dintre fetele din echipă. Duelul dramatic s-a dat între Cătălina Şeicaru, care a înregistrat cele mai mici procentaje, şi Ami, nominalizată de Ion Surdu, concurentul cu cel mai bun procentaj de la „Exatlon“. Mai mult, cântăreaţa s-a autopropus pentru duel, motivând că preferă să lase sportivii de performanţă să meargă mai departe spre victorie, dar şi că deja şi-a depăşit multe limite.

„Sunt foarte multe sentimente care te încearcă aici. E foarte greu să îţi găseşti cuvintele în astfel de momente. Mi-am dat seama că sunt mai puternică decât credeam, mai curajoasă. (…) O să trag foarte tare, chiar daca va fi să joc împotriva Cătălinei. E greu, e foarte greu…“, a spus Ami plângând

Bătălia sportivă între cele doua Faimoase a fost destul de strânsă, însă în cele din urmă cântăreaţa a pierdut în faţa Cătălinei Şeicaru.

În ediţia de sâmbătă, de la ora 20.00, Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia revin în Republica Dominicană, în postura de antrenori.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri