Emisiunea „Te vrea România“ reinterpretează momente celebre din arhiva Televiziunii Române

0
0

„Te vrea România“, o nouă emisiune de la TVR 2, debutează din 23 octombrie, de la ora 20:00, şi readuce pe micul ecran momentele de aur din istoria şi arhiva primei televiziuni a românilor.

Pentru că anul acesta Televiziunea Română împlineşte 60 de ani, din această săptămână puteţi urmări la TVR 2 un inedit program de divertisment, în care vedeta principală este chiar Arhiva Televiziunii Române.

În fiecare seară, Ioana Voicu şi Radu Tudor sunt gazdele unui program pentru întreaga familie, care se poate relaxa şi delecta urmărind „Te vrea România“ şi participând la topurile emisiunii. Fiecare ediţie va avea câte trei invitaţi, artişti şi oameni de televiziune, care au colaborat sau lucrează în TVR - dar şi artişti tineri, interpreţi şi actori. Aceştia din urmă vor reinterpreta momente celebre de arhivă, vor readuce în prezent momente  artistice  de succes din trecut.

În prima ediţie, Alexandra Ungureanu  împreună cu Călin Geambaşu vor interpreta piesa „Dacă-ai şti cât te iubesc“, un remember al duetului Mirabela Dauer şi Aurelian Andreescu. Fiecare moment muzical va fi acompaniat live de către orchestra condusă de Daniel Jinga.

Tot în prima ediţie, invitaţi la „Te vrea România“ sunt artiştii Crina Mardare, Adrian Romcescu şi omul de televiziune Doru Ionescu. Ei vor da startul unui program care, până la sfârşitul anului, va  readuce pe micul ecran momentele de aur din istoria şi arhiva primei televiziuni a românilor.

Scenariul şi regia acestui program este semnată de Cezar Helmis, producători fiind Iuliana Marciuc şi Bogdan Ghiţulescu.

Emisiunea este difuzată în două părţi (de la 20:00 şi 21:00) şi poate fi urmărită în simulcast şi la TVR HD.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri