Ediție specială iUmor, dedicată fotbalului. Gigi Becali și Dan Petrescu marchează cele mai tari roast-uri

0
Publicat:

Actori ce îi vor interpreta pe Gigi Becali, Adrian Mititelu Jr., Dan Petrescu și nu numai, vor urca pe scena iUmor, într-o ediție specială, dedicată fotbalului românesc. Rolurile de jurați le vor aparține, de această dată, lui Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș.

Ediție specială iUmor, de roast fotbalistic
Ediție specială iUmor, de roast fotbalistic

În cadrul ediției speciale a emisiunii iUmor, care va fi difuzat duminică seara, pe Antena 1, trei foști fotbaliști români consacrați: Helmuth Duckadam, Florin Bratu și Florin Gardoș, au devenit subiectul glumelor acide ale lui Mitică Dragomir și Marius Șumudică și mulți alții.

De pe scenă nu au lipsit nici Gigi Becali, Adrian Mititelu Jr. și Dan Petrescu,

Fotbal cu umor, înainte de UEFA

Pentru a aduce autenticitate personajului Mitică Dragomir, Angel Popescu este actorul care a acceptat provocarea de a se transforma în legendarul comentator sportiv, Mitică Dragomir.

Mitică Dragomir a fost unul dintre oamenii care, în momentul în care eram la Steaua, îl auzeam nonstop vorbind despre mine și de faptul că valorez foarte mult și că trebuie să mă transfer într-un campionat. Lumea îmi zicea: «Mitică e fanul tău numărul 1», a dezvăluit Florin Gardoș.

Îl știu pe domnul Mitică Dragomir, chiar are simțul umorului”, a afirmat Helmuth Duckadam.

În rolul lui Marius Șumudică, telespectatorii îl vor vedea pe George Tănase.

Eu sunt Șumi – așa îmi spun prietenii apropiați: Șumi. Așa îmi spun și foștii colegi de la CFR Cluj: tot Șumi – de la Schumacher, că am plecat foarte repede de la echipă, așa a fost situația. Eu am împlinit 52 de ani, da… Unii spun despre mine că sunt prea bătrân, nici nu vreau să îmi imaginez ce spun despre domnul Crăciunescu. Știm cu toții că, pe vremea când arbitra dumnealui, jucătorii aveau pe spate numere romane, a glumit comediantul, stârnind hohote de râs în platoul de filmare.

Adrian Mititelu Jr. a urcat și el pe scena iUmor, fiind impersonat de Ionuț Rusu, iar materialul său de stand-up a fost foarte apreciat de jurați, prezentatori, spectatori, dar și de ceilalți invitați.

„E un personaj excentric patronul FCU Craiova. Faptul că a luat echipa aceasta din liga a IV-a și a adus-o în liga I pe forte proprii arată foarte mult din capacitatea lui, a declarat Florin Bratu.

Episodul special iUmor va fi difuzat chiar înainte de finala UEFA Nations League.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite