Delia renunță la show-ul iUmor? „Lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu”

0
Publicat:

Delia Matache ar putea decide să pună capăt colaborării cu emisiunea iUMOR, difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Delia ar putea pune punct colaborării la emisiunea iUMOR
Delia ar putea pune punct colaborării la emisiunea iUMOR

Artista Delia Matache a lăsat de înțeles pe rețelele de socializare că renunță, după mulți ani, la emisiunea iUMOR, unde este jurat mai multe sezoane. Ea l-ar putea urma pe Mihai Bendeac și spune că nu mai suporta glumele de acolo, mai ales cele cu tentă sexuală la adresa ei, făcute de concurenți și nu numai.

„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. 

Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”, a spus Delia.

Cântăreața crede că nivelul a ajuns prea jos și este toxic, nivel care nu se mai aliniază cu stilul ei de viață.

„Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu vă faceți griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simțit să-l împărtășesc”, a mai spus Delia pe Instagram.

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite