Doina Teodoru joacă în noul serial de la Antena 1. „Am un personaj «cărnos»“ FOTO

0
Publicat:

Actrița se alătură distribuţiei comediei romantice „Lasă-mă, îmi place! Camera 609“, care se filmează în această perioadă.

Doina Teodoru joacă în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609“ FOTO Antena 1
Doina Teodoru joacă în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609“ FOTO Antena 1

Iubita lui Cătălin Scărlătescu va juca rolul unei femei care a făcut trecerea rapid de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie. Alături de ea, telespectatorii îi vor putea urmări şi pe Lucian Ionescu, în rolul partenerului ei de viaţă, dar şi pe micuţa Iulia Barbu, fiica familiei Balti.

Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“, Doina Teodoru a debutat pe scenă încă din facultate, în scurtmetrajul „Happy Meal“. Actriţă a teatrului de Comedie şi a Teatrului Mic, Doina a jucat în numeroase spectacole şi a putut fi urmărită şi pe micile ecrane, în proiecte TV precum „iUmor“, „Băieţi de oraş“ și „ America Express“.

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii o vor putea urmări pe Doina în rolul Adinei Balti, sora Evei (protagonistă), o tânără care până la vârsta de 19 ani deja se căsătorise şi adusese pe lume un copil. Pentru a-şi putea întreţine familia a avut numeroase joburi temporare, însă i s-a umplut paharul atunci când şi-a prins soţul într-o aventură cu o altă femeie. A luat decizia să se mute la mama ei şi să divorţeze, deşi încă e îndrăgostită de bărbatul care i-a oferit un copil.

M-am îndrăgostit de Adina de la prima lectură. Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat. E un contrast foarte frumos între ce este și ce vrea sa pară. La prima mână, ai spune că este un personaj de comedie, dar forând mai adânc observi că există foarte multe straturi acolo. Adina e fiică, soră, mamă și soție. Ce poți să îți dorești mai mult într-o astfel de conjunctură? Am intrat în posesia unui personaj «cărnos», cum ne place nouă să spunem și sunt foarte fericită“, a dezvăluit Doina Teodoru.

Alături de Doina Teodoru revine pe micile ecrane şi actorul Lucian Ionescu. Absolvent al Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“ din Bucureşti şi distins cu premiul Galei Uniter 2020 pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru interpretarea rolului Gomez Addams din spectacolul „Familia Addams“ (Răzvan Mazilu), Lucian îi va da viaţă lui Doru Balti, soţul Adinei.

E mai mare decât soţia lui, dar cei doi au fost colegi de şcoală, pentru că a rămas repetent. Şi-a dorit să câştige banii uşor, prin tot felul de matrapazlâcuri, însă niciodată nu i-a ieşit. Suferă foarte mult din cauză că l-a părăsit soţia şi încearcă obsesiv să se reîmpace cu ea, prin tot felul de gesturi romantice fără succes. Îşi iubeşte foarte mult fiica, pe Ana, şi ar face orice pentru ea.

Sunt recunoscător că fac parte din distribuţia acestui serial şi că am ocazia să îl joc pe Doru, un personaj tragicomic, un om care luptă neîncetat să evolueze către o condiţie socială mai bună, dar pentru care eşecul a devenit vrând-nevrând un stil de viaţă. Mă bucur să cunosc în acest proiect atâţia oameni pasionaţi şi talentaţi, extrem de dedicaţi şi cu o forţă de muncă excepţională, atât în echipa de productie, cât şi în rândul castului“, a declarat Lucian Ionescu.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite