„Dosarele DNA“: Cum se lua „Şpaga în vămi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Saizu, realizatorul emisiunii „Dosarele DNA“ FOTO PRIMA TV
Marius Saizu, realizatorul emisiunii „Dosarele DNA“ FOTO PRIMA TV

Emisiunea „Dosarele DNA“, transmisă la Prima TV, prezintă imagini exclusive din timpul investigaţiilor care au dus la anihilarea unei întregi reţele de traficanţi de ţigări.

Marius Saizu vă aduce imagini în premieră din timpul anchetei DNA „Şpaga în Vămi“, în care au fost implicaţi peste o mie de poliţişti, jandarmi şi procurori. Imaginile dezvăluie pentru prima dată ce măsuri de precauţie îşi luau vameşii corupţi pentru a nu fi prinşi luând mită, dar şi tehnicile de investigaţie folosite de anchetatori.

Procurorul DNA Lucian Papici explică pe larg cum a evoluat ancheta care a dus la trimiterea în judecată a peste 450 de persoane, iar echipa emisiunii „Dosarele DNA“ va dezvălui care este în prezent situaţia celor inculpaţi în acest dosar.

Marius Saizu redeschide dosarul  Zeus 1 în care a fost acuzat şi trimis în închisoare baronul PSD şi fostul Preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu. Acesta a fost condamnat definitiv, la începutul acestei luni, la 7 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită şi fraudarea a 900.000 de euro din fonduri europene. Procurorul DNA Călin Nistor va explica în detaliu cum au decurs investigaţiile în urma cărora şase aleşi locali argeşeni şi doi oameni de afaceri, Cornel Penescu şi Gheorghe Dobre, au fost condamnaţi şi obligaţi să returneze sumele furate.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite