„Dansează printre stele“, la final: ce ar face concurenţii cu marele premiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Eremia şi partenerul ei, Iuri Ribac, într-o scenă de dans din cadrul show-ului „Dansează printre stele“ FOTO Antena 1
Alina Eremia şi partenerul ei, Iuri Ribac, într-o scenă de dans din cadrul show-ului „Dansează printre stele“ FOTO Antena 1

Emisiunea „Dansează printre stele“ se încheie în această seară, show-ul de la Antena 1 concurând cu meciul de fotbal România - Danemarca, difuzat de Pro TV. Începând cu ora 20:30, cele cinci perechi rămase în concurs se vor lupta în paşi de dans pentru câştigarea marelui premiu.

Concurenţii „Dansează printre stele“ se pregătesc să aducă în scenă poveşti celebre, spuse în cinci momente de musical pregătite intens în sălile de repetiţie. Departajarea va fi făcută de telespectatori, iar două echipe vor părăsi competiţia. Astfel, în finala „Dansează printre stele“ vor rămâne trei perechi, fiecare dintre participanţi ţintind către premiul de 50.000 de euro. În continuare, tot telespectatorii vor stabili, prin votul lor, cine vor fi marii câştigători ai competiţiei.

Lupta dusă în paşi de dans se apropie de final, iar concurenţii rămaşi au hotărât să doneze o parte din premiu, în cazul în care publicul îi va desemna drept câştigători.

Alina Eremia a declarat că, în cazul în care ea şi partenerul ei, Iuri Ribac, vor câştiga concursul, vrea să ajute NO LIMIT, o formaţie artistică a elevilor cu deficienţe de auz a centrului şcolar „Beethoven“ din Craiova. „Mi-a plăcut întotdeauna să întind o mână de ajutor şi aşa voi proceda şi de această dată, voi dona o parte din bani, a mărturisit Alina.

„Dacă aş câştiga concursul, aş dori să ajut cu o parte din câştig pe cineva aflat într-o situaţie dificilă, a povestit actriţa Alina Puşcaş, care îl are ca partener pe Bogdan Boantă. Aceasta a fost impresionată de povestea Alexiei, o fetiţă de şapte ani care este pasionată de dans sportiv, în ciuda faptului că poartă aparate auditive la ambele urechi. Din nefericire, de câteva luni, situaţia financiară nu le mai permite părinţilor Alexiei să îi plătească acesteia taxa lunară a şcolii de dans.

Cântăreţul Speak plănuieşte să îşi ajute părinţii care sunt implicaţi în construirea unui azil de bătrâni. „Tatăl meu a lucrat cot la cot cu muncitorii, părinţii mei sunt omenoşi şi primitori şi fac lucrul ăsta cu drag. Vreau să le donez lor banii pentru că ştiu că ei vor ajuta la rândul lor alţi oameni, a declarat artistul.

Actorul Cosmin Seleşi a promis şi el că va dona o parte din premiu în eventualitatea în care va câştiga competiţia „Dansează printre stele. Acesta vrea să o sprijine pe Maria, campioana României la dans sportiv, categoria şase-nouă ani. Părinţii fetiţei au renunţat la ideea de a avea o casă proprie pentru a o susţine pe Maria în a-şi urma pasiunea pentru dans.

Nici cântăreţul Muneer nu se lasă mai prejos, acesta fiind hotărât să susţină o familie cu copii foarte talentaţi şi muncitori care au fost supuşi la numeroase încercări până în prezent.

Show-ul de dans produs de Mona Segall a fost programat să se termine în decembrie, dar semifinala şi finala au fost comasate într-o singură ediţie. Decizia de a grăbi încheierea emisiunii a venit după cifrele slabe înregsitrate. De altfel, episodul „Dansează printre stele“ din această seară va concura cu meciul amical dintre România şi Danemarca, difuzat de Pro TV, începând cu ora 20:30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite