Maraton rock’n’roll şi două eliminări, în această seară la „Dansează printre stele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai nouă ediţie a emisiunii „Dansează printre stele“ propune, în această seară, un maraton de rock’n’roll, dar şi stiluri variate de dans în care fiecare dintre cei 14 concurenţi îşi vor testa limitele şi îşi vor putea expune creativitatea. La finalul serii două echipe vor părăsi competiţia dansului de la Antena 1.

Drumul spre finala emisiunii „Dansează printre stele“ devine din ce în ce mai dur, urmând ca în ediţia din această seară două echipe să fie eliminate din competiţia de dans. Pentru Alina Eremia şi Iuri Ribac, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, Diana Munteanu şi Ştefan Ciubotaru, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, Muneer şi Stela Domniţanu şi Speak şi Cocuţa, perechile rămase în concurs, zilele trecute au depăşit cu mult nivelul de dificultate cu care au fost obişnuiţi încă de la începutul show-ului, pentru că antrenamentele au fost de două ori mai solicitante.

Pe lângă country, vals lent, Charleston, cabaret, ţigănesc şi Bollywood, stilurile de dans din această seară, cei 14 concurenţi se vor întrece şi în cadrul unui maraton rock’n’roll care le va testa rezistenţa pe ringul de dans. Cele şapte perechi vor susţine ritmul alert şi solicitant al acestui stil şi vor executa la foc automat ridicări, răsuciri şi sărituri pentru a obţine cât mai multe puncte şi pentru a-şi continua drumul spre marea finală a emisiunii „Dansează printre stele“, difuzată în această seară de la ora 20:30, la Antena 1.

image

Igor Munteanu, Jojo, Nea Marin şi Mihai Petre vor analiza atent toate dansurile FOTO Antena 1

Pentru a intra în ritm, trei dintre perechi, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, Speak şi Cocuţa şi Muneer şi Stela Domniţanu, au dat pentru câteva ore pantofii de dans pe ghetele de kangoo jumps. Concurenţii au vrut să iasă din rutină şi să încerce şi un alt tip de mişcare, pe lângă zecile de ore de dans. Speak s-a arătat mirat de cât de intens poate să fie un astfel de antrenament, fiind unul dintre cei care în final nu mai voiau să lase ghetele.

Pe lângă întrecerea în paşi de rock’n’roll, concurenţii vor pune în scenă o coregrafie care va avea ca temă cea mai grea zi din viaţa fiecăruia, rememorând astfel cea mai dură săptămână de repetiţii de la începutul difuzării show-ului de dans. Alina Eremia şi Iuri Ribac şi Muneer şi Stela vor fi seducători în timp ce vor dansa cabaret, Diana Munteanu şi Ştefan Ciubotaru se vor distra în stil american, pe ritmuri country, iar Cosmin Seleşi şi Maria Popescu vor dansa Charleston. Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă îşi vor dezlănţui expresivitatea la Bollywood, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge vor petrece ca în şatră şi vor dansa ţigănesc, iar Speak şi Cocuţa vor arăta cât pot fi de graţioşi în timp ce vor dansa vals lent.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite