Dani Oţil: „E o experienţă să-l vezi pe Robbie Williams cântând la 10 metri de tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan şi Dani, la pupitrul juriul de la „X Factor“ Marea Britanie FOTO Antena 1
Răzvan şi Dani, la pupitrul juriul de la „X Factor“ Marea Britanie FOTO Antena 1

Răzvan şi Dani, prezentatorii „X Factor“, au fost într-o „vizită de lucru“ la Londra, unde au intrat în culisele ediţiei britanice a show-ului şi au cunoscut celebrităţi precum Gary Barlow şi Nicole Scherzinger.

Cei doi l-au întâlnit pe Dermot O’Leary, prezentatorul „X Factor“ din Marea Britanie, pe Louis Walsh, cel mai vechi membru al juriului, dar şi pe Gary Barlow şi Nicole Scherzinger.

„Ne-am dat seama că nu suntem foarte diferiţi de ei. Concurenţii noştri nu sunt diferiţi de ai lor, scena lor e perfect comparabilă cu a noastră, însă mi se par un pic mai organizaţi. M-a impresionat felul condensat şi scurt în care se exprimă membrii juriului, nu lungesc explicaţiile, vorbesc la subiect. Dau un sfat, dacă au de dat, dacă nu, se abţin“, spune Dani.

„Nu se aleg concurenţii-manechin, nu se caută genul de piţipoancă de care sunt interesate televiziunile din România. Noi ne bucurăm că nu lăsăm ca o fată frumoasă să treacă mai departe, în detrimentul uneia care cântă bine, dar care nu este într-atât de arătoasă“, adaugă el.

Superstarurile Robbie Williams şi Celine Dion au fost invitaţii ediţiei la care au participat Răzvan şi Dani. „Celine Dion arată impecabil. Iar Robbie, cu band, cu alămuri, cu cvartet, pe o scenă mică, live, mi s-a părut impresionant. E o experienţă să-l vezi cântând la zece metri de tine. Nu am crezut că, la nivelul ăsta, poţi aduce un artist atât de mare, într-un show, doar pentru o singură piesă“, a încheiat el. Răzvan şi Dani vor prezenta, din 24 noiembrie, Galele „X Factor“, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite