Cum se fac „jocurile“ la „Survivor România“. „Îmi este mai frică de oameni decât de trasee“

0
Publicat:

Cu fiecare săptămână, cei rămași în joc trebuie să se adapteze și să gândească noi strategii care să le ofere lor șansa de a face încă un pas spre finală.

Alexandra Porkolab și Andrei Krișan vor recurge la orice strategie pentru a rămâne în concurs
Alexandra Porkolab și Andrei Krișan vor recurge la orice strategie pentru a rămâne în concurs

Au trecut aproape patru luni de când concurenții au intrat în competiția din Republica Dominicană și doar nouă dintre ei au reușit să reziste până în această etapă. În fiecare zi, ei învață să se adapteze, astfel încât să se apropie pas cu pas de câștigarea marelui premiu de 100.000 de euro.

„În momentul de față, orice s-ar întâmpla, îmi voi forma o strategie sau o alianță care să-mi salveze poponețul“ a spus Krișan.

Cu toții suntem vizați în momentul de față sau ne vizăm unii pe ceilalți pentru următoarea nominalizare. În tabără sunt niște tensiuni, dar nu sunt atât de vizibile, însă la nivel energetic se simte o tensiune. Parcă încercăm să ne căutăm motive pentru nominalizare sau să le vedem mult mai bine. Dar asta e situația“, a spus Carmen Grebenișan, care, la ediția trecută a fost în Consiliul de nominalizare alături de un concurent puternic, Alin Chirilă, reușind, totuși, să câștige la votul publicului.

„Este un foc mocnit“, a admis și Robert Moscalu. „Sper să fie o săptămână la fel de «albastră» ca cealaltă, deși s-a terminat cu o greșeală a mea. Dar încerc să învăț din greșeli și să-mi cântăresc cuvintele“, a adăugat fostul Războinic, făcând referire la faptul că săptămâna trecută i-a jignit pe Andrei Krișan și Alin Chirilă, numindu-i „orfani“.

Concurenții au intrat în ediția de aseară pe traseu, într-un nou Joc de Recompensă, iar premiul a constat într-o cină la înălțime în Punta Cana și o noapte petrecută la o vilă. Fostul Războinic Andrei Krișan a fost unul dintre căpitanii de echipă și le-a ales în echipa sa pe singurele foste Faimoase rămase în concurs: Ștefania, Carmen și Bianca. Echipa lor a pierdut Jocul de Recompensă și e vizibil faptul că fostul Războinic s-a înstrăinat de colegii săi și formează acum o alianță cu fostele Faimoase.

„De câteva zile eu tot zic că îmi este mai frică de oameni decât de trasee, pentru că oamenii ăștia care sunt ascunși, care tac, sunt mai periculoși și te trezești că te înjunghie în spate când nu te aștepți. Regina e Porkolab, iar pionii sunt restul: Robert, Moromete, Ciomag“, a spus și Bianca Patrichi, în așteptarea unei zile foarte importante, cea a Jocului de Imunitate și a Consiliului de nominalizare.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite