Cosmin Selesi, „atac“ la Pepe, înlocuitorul său de la „Te cunosc de undeva“. Ce nu-i place la el

0
Publicat:

Cosmin Seleși a fost mai sincer ca niciodată în emisiunea lui Măruţă. L-a "atacat" pe Pepe, înlocuitorul său de la emisiunea "Te cunosc de undeva". Pus să numească trei defecte ale lui Pepe, prezentatorul de la PRO TV a spus că nu știe să citească prompterul, îi place să petreacă și conduce obosit.

Cosmin Seleși a prezentat emisiunea "Batem palma?" la PRO TV FOTO Adevărul
Cosmin Seleși a prezentat emisiunea "Batem palma?" la PRO TV FOTO Adevărul

Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a declarat Cosmin Seleși în emisiunea lui Cătălin Măruță, relatează cancan.ro

După ce a fost gazda emisiunii timp de mai multe sezoane, Cosmin Seleși a decis să renunțe la "Te cunosc de undeva" , iar locul lui a fost ocupat de Pepe.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, actorul a mai avut parte de o provocare: i s-a cerut să numească trei vedete de care crede că ar putea fi bârfit. „Pe altcineva nu știu. Alina Pușcaș, Pepe și Cabral”, a spus actorul.

"Un show cum n-au mai văzut"

În vara anului 2022, Cosmin Seleşi de la „Te cunosc de undeva” a dat Antena 1 pe Pro TV. Actorul a mers la negocieri cu vecinii, care i-au făcut şi o ofertă de nerefuzat. Emisiunea pe care prezentatorul TV a început să o prezinte din toamnă se numeşte chiar „Batem palma?“.

În emisiune concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau, dimpotrivă, una extrem de mică. 

"Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa Pro TV, pe care o cunosc și în care am încredere, dar și fericit sunt de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă «hrănesc» cu părerea lor. Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că «Batem Palma» va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari“, spunea Cosmin Seleși în toamna anului trecut.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite