„Clanul“, ultimele trei episoade și un test dur pentru unul dintre personaje

0
0

În această seară, de la 20.30, se scrie capitolul cu numărul unsprezece al unei povești în care pericolul este tot mai mare.

Luminița se îngrijorează pentru viața fiului ei, Tătuțu se teme că David ar putea fi prins de Costoiu, iar comisarul Costoiu pentru Tudor știind că l-a aruncat în brațele mafiei. Cei doi tineri, David și Tudor, au învățat să trăiască cu pericolul deasupra capului și cu teama că orice zi poate fi ultima.

Bebe Măcelaru și Costoiu Clanul
Bebe Măcelaru și comisarul Costoiu din Clanul Foto Pro TV

În această seară, pe Tudor îl așteaptă unul dintre cele mai dure teste de până la acest moment. Se pare că Mircea îl suspectează tot mai tare că el ar fi cârtița care îl aduce pe Costoiu mereu în urma lor: „Prea multe belele. L-ai primit în casă. Un gabor răsucit“. Bebe nu este la fel de sigur, ba chiar știe de ce nu pare deloc plauzibil: „O cârtiță bună e aia care-ți dă cel mai puțin în cap că-i cârtiță“. Oare va reuși iar Tudor să scape de orice fel de pericol? Sau acesta va fi punctul de cotitură?

Aceleași discuții le va purta Tătuțu și cu David, iar tânărul își asumă pericolul de a fi prins de comisar. Însă cel care l-a protejat toată viața va încerca să-l liniștească și acum: „Numai amândoi putem să-l facem“. În mintea lui David se află și relația cu Ilinca, pe care a îndepărtat-o tot mai mult. Așa că a venit momentul să facă noi pași pentru a se reapropia de tânără.

Magda e decisă să oprească relația șoferului ei cu Vera, astfel că îl va aborda direct pe Tudor și îi va spune ce gândește: „Nu mai face pe miratuʼ. Înțeleg că nu poți să o refuzi pe fata lui Șefu când se dă la tine”.

Au mai rămas doar trei episoade până la finalul primului sezon din „Clanul“. Episodul din această seară poate fi urmărit în avans pe VOYO.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite