Denis Hanganu, actorul principal din „Clanul“: „E un Denis mic care nu-mi dă pace și care vrea mereu mai mult“

0
Publicat:

Denis Hanganu a povestit cum a ajuns să joace în serialul „Clanul“, care i-a adus un succes uriaș, dar nu uită că a început cu spectacole de teatru în satul natal din Vaslui.

Denis Hanganu
Denis Hanganu a vorbit despre „Clanul“, serialul momentului

Tânărul actor de 28 de ani este interpretul principal în serialul momentului, unde a fost selectat după un casting dur, cu zeci de candidați pentru rolul Tudor Achim.

Denis Hanganu a povestit la Adevărul Live cum decurg filmările pe platourile serialului de la Pro TV, fie că este vorba de scene de bătaie, cascadorii pe care le face singur sau secvențe în care joacă de mari nume ale scenei românești și chiar foști profesori de la UNATC.

Actorul a dezvăluit că, deși succesul obținut cu acest rol este uriaș, e conștient că poate să dispară la fel de repede cum a venit: „E efemer, știu, sunt conștient. Sunt un copil crescut cu televizor acasă, oamenii apar și pleacă, proiectele vin și pleacă, contează cumva ce rămâne dincolo de asta. Iar eu vreau ca oamenii să rămână cu Denis Hanganu actorul și cu munca mea la astfel de roluri“, a declarat el la Adevărul Live.

Interpretul personajului principal din serialul „Clanul“ și-a dorit din liceu să fie actor, chiar dacă, pe parcurs, a avut două momente în care s-a gândit serios să renunțe. Și-a amintit cum primele spectacole de teatru au fost susținute în fața oamenilor din Râșești, satul său natal din Vaslui. Și crede și acum că „Denis cel mic“ îi „hrănește“ această pasiune.

Nimeni nu știe care e cheia succesului, dar ceea ce cred că mă mână pe mine în «luptă» și mă ține foarte motivat e copilăria mea și lucruri care s-au întâmplat atunci. E un copil, e un Denis mic acolo care nu-mi dă pace și care vrea mereu mai mult, vrea să muncească, să aibă proiecte, să ia castingul și să meargă peste tot pe unde se poate, pentru că asta mi-am dorit să fac și asta vreau din tot sufletul să fac“, a spus Denis Hanganu la Adevărul Live.

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite