Când se termină serialul „Clanul“. Anunțul făcut de Anghel Damian

0
0

Serialul momentului de la Pro TV va ține telespectatorii cu sufletul la gură până în ultimul moment și va schimba tot ceea ce știu despre personaje chiar la final.

Au mai rămas doar trei episoade din primul sezon al serialului „Clanul“. Tudor, David, Bebe Măcelaru, Vera, Ilinca, Luminița, Costoiu sunt personajele care i-au captivat pe telespectatori în fiecare seară de luni.

Primul sezon a început să se scrie în urmă cu zece săptămâni, iar cu fiecare filă adăugată poveștii, a devenit tot mai clar că ascunzișul, minciunile și viețile duble sunt tot mai greu de trăit.

Serialul „Clanul“ mai are 3 episoade din sezonul 1
Serialul „Clanul“ mai are 3 episoade din sezonul 1 FOTO Pro TV

Până la finalul primului sezon au mai rămas doar trei săptămâni, iar cei de acasă sunt tot mai curioși să descopere ce se va întâmpla cu personajele lor preferate. Va învinge iubirea? Minciuna va fi mai puternică? Lăcomia după putere va reuși să continue să conducă vieți? Atâtea întrebări, multe își vor găsi răspunsul, însă la fel de multe vor apărea pe mai departe.

Anghel Damian, producător, scenarist și regizor, îi îndeamnă pe telespectatori să nu rateze niciun minut din ultimele trei episoade rămase. „Serialul «Clanul» ajunge la sfârșitul părții întâi. Ultimele trei episoade din sezonul 1 urmează să răstoarne tot ce știați sau credeați că știați despre personaje și povestea clanului. Se trăiește la intensitate, se moare, se învie! Câteodată, filmul bate viața și o să vedeți asta în următoarele trei săptămâni, în fiecare  luni“, a declarat Anghel Damian.

Filmările pentru sezonul 2 sunt în plină desfășurare de câteva săptămâni. Lupta dintre poliție și mafie atinge cote neașteptate, iar personajele vor întâmpina situații extreme care vor lua noi întorsături, se vor desluși mistere și vor apărea noi povești. Cu o distribuție impresionantă, sezonul 2 va surprinde publicul cu noi nume importante din industria actoriei.

CLANUL (1) (1) jpg

„Clanul“ este o adaptare după serialul turcesc de succes „Icerde“. Regia și scenariul sunt semnate de Anghel Damian, iar în rolurile principale, telespectatorii îi vor descoperi pe Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație, și pe Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu.

Din distribuție mai fac parte George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Theo Rose, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Dogioiu Constantin, Cătălina Grama, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Alice Halpert și Bogdan Farcaș.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite