Cheloo, cucerit de o basarabeancă la „X Factor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Basarabeanca Iuliana Butenco s-a folosit de toate atuurile fizice pentru a trece în etapa următoare FOTO Antena 1
Basarabeanca Iuliana Butenco s-a folosit de toate atuurile fizice pentru a trece în etapa următoare FOTO Antena 1

Cel de-al doilea episod „X Factor“, difuzat duminică seara, la Antena 1, a adus în faţa juriului câteva domnişoare care au ridicat sala în picioare încă de la apariţia lor pe scenă. Din motive diferite însă. Dacă unele au demonstrat că au reale calităţi vocale pentru a merge în etapa următoare a concursului, altele au demonstrat că au măcar veleităţi de show.

Printre concurenţii celei de-a doua ediţii a show-ului „X Factor“ s-a numărat şi Iuliana Butenco, o tânără de 20 de ani, venită de peste Prut cu un singur gând: să-l cucerească pe Cheloo.

„Nu am iubit, cine ştie, poate îmi fac unul aici, mai exact pe Cheloo“, a mărturist tânăra, care nu a ezitat să se folosească de toate atuurile fizice pentru a-l cuceri pe rapper. În schimb, nu l-a convins pe Dan Bittman. „Să ştiţi că pe mine nu m-aţi convins, poate doar cu frumuseţea, pentru că sunteţi într-adevăr foarte arătoasă, dar cu vocea asta de Minnie Mouse nu ştiu dacă nu o să aveţi probleme mai departe“, a declarat Dan Bittman, care totuşi i-a dat tinerei un „Da“ de încurajare.

„Aveţi dreptul să evoluaţi. Trebuie să existe şi fete frumoase în acest concurs. Îmi place! Da, frate, uite că mi se poate întâmpla şi mie în acest concurs“, a completat Cheloo.

Ruxandra Maria Tomulesei, de 17 ani, din Hârlău, judeţul Iaşi, a convins însă întreg juriul de faptul că este o concurentă redutabilă, cu şanse de a ajunge departe. Interpretarea piesei „I’m Changing“ (Jennifer Hudson) i-a ridicat în picioare pe Delia şi Dan Bittman şi i-a adus calificarea în etapa următoare a concursului.

La doar 14 ani, Florena Şandru şi Ana Maria Mihăileşti au demonstrat că nu sunt deloc prea mici pentru a cuceri scena „X Factor“. „Toată lumea la 14 ani cântă excepţional“, a spus Dan Bittman.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite