Amintiri din copilăria lui Cheloo, la „X Factor“: „Piesa asta îmi aminteşte de tata. La un moment dat, a venit beat rupt acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cheloo îşi povesteşte amintirile din copilărie, în emisiunea de la Antena 1, duminică, de la 20.30
Cheloo îşi povesteşte amintirile din copilărie, în emisiunea de la Antena 1, duminică, de la 20.30

Cel mai exigent membru al juriului de la „X Factor“ se emoţionează în faţa publicului, în ediţia din 29 septembrie. Rapperul îşi aminteşte de copilăria trăită cu tatăl său, după ce ascultă melodia unui participant.

„Asta e o piesă de suflet pentru mine. E prima oară când sunt emoţionat anul acesta la «X Factor». Piesa asta îmi aduce aminte de tata“, spune Cheloo. „La un moment dat, a venit beat rupt acasă şi, cum era el violent, a luat un cuţit şi a ieşit în stradă“, se confesează liderul de la Paraziţii.

Recunoscător, artistul i-a oferit o sugestie celui care a reuşit să-l sensibilizeze. ,,Îţi mulţumesc pentru piesă. Am şi un sfat: îmi place vocea şi consider că ar trebui să aplici această voce pe câteva piese de rap, pentru ca restul rapperilor care au venit anul acesta în concurs să pară nişte fetiţe“, l-a sfătuit el pe concurent. 

La ediţia trecută, s-au întrecut câţiva rapperi amatori pe care Cheloo i-a criticat fiindcă nu au citit cărţi. Drept urmare, tinerii s-au prezentat cu versuri de o calitate îndoielnică. „Ridică mâna-n aer, nu sta ca mortu’", „Cum îmi place mie, îţi livrez eu rapu' ţie“ şi „Nu fuma, nu te droga, nu face nimic, yo!“ au fost doar câteva mostre.

Ediţia a doua a talent-show-ului de la Antena 1 începe de la 20.30.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite