Cele mai bune, dar şi cele mai amuzante momente din prima ediţie „X Factor“: „Dacă ar fi după mine, ar trebui să se predea din Carla’s Dreams în şcoli“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„X Factor“ „a furat“ startul şi a avut premiera duminică seară la Antena 1. Prima ediţie a fost marcată de surprize, poveşti interesante, dar şi momente emoţionante.

Cel de-al optulea sezon „X Factor“, care a avut premiera mai devreme decât de obicei, a marcat debutul în postura de prezentatori a actorilor Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, care i-au înlocuit pe Răzvan şi Dani. 

Printre primii concurenţi care au păşit pe scena „X Factor“ s-a aflat Cătălina Pintile, în vârstă de 17, din Cluj Napoca. Adolescenta a declarat încă de la început că are o pasiune pentru Carla’s Dreams: „Îl iubesc pe Carla’s Dreams. Sunt foarte emoţionată că-l voi cunoaşte. Este idolul meu. Dacă ar fi după mine, ar trebui să se predea din Carla’s Dreams în şcoli. Şi versurile lui sunt excepţionale şi potrivite cu vremurile care se schimbă“, a mărturisit Cătălina. 

„Eu cred că şi Mihai Eminescu şi Nichita Stănescu mai pot rămâne în programele şcolare“, a fost însă de părere Horia Brenciu. 

Adolescenta a interpretat piesa „Te-aştept să vii“ a Mirabelei Dauer, dar momentul ei a fost întrerupt de Ştefan Bănică, acesta argumentând că nu a fost deloc bine felul în care a interpretat piesa. „Ştii cum sunt numit acum? Bruce Wiilis, salvatorul. A fost fals, tare şi strigat“, i-a explicat Ştefan Bănică.

O altă adolescentă de pe scena X Factor a fost Anda Ioana Arsintioaia Cheche. Ea are 14 ani, este din Bucureşti şi a fost abandonată de mamă în spital şi a fost imediat adoptată de cei pe care îi consideră părinţii ei. Anda a ridicat juriul şi publicul în picioare după ce a interpretat într-un mod original piesa „Seven Nation Army“.

„Eşti bombă cu ceas. Am crezut că sunt la un concert. Ai maturitate, senzualitate în a cânta. Cu astea te naşti, nu te învaţă cineva“, i-a spus Ştefan Bănică.

Tot aseară pe scena „X Factor“ a urcat Sergiu Bătrâncea, 48 de ani, din Chişinău. Acesta a venit cu fratele său, Alex, care a fost genist în Afganistan, unde şi-a pierdut ambele braţe. Sergiu a mărturisit că şi-a întrerupt studiile de canto pentru că nu l-a mai lăsat soţia, care este foarte geloasă şi care s-a gândit că studentele care-i vor fi colege sunt o ispită.

Sergiu a interpretat o arie dintr-o operetă germană ale cărei versuri le-a tradus în română. La final, acesta şi-a dat jos masca de pe faţă şi i-a dăruit-o lui Carla’s Dreams. „Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea. Ultimele versuri au fost «soarta este să port o mască». Cred că toţi ne-am regăsit în versuri şi în interpretare. Iertată să-mi fie ironia, dar toţi purtăm măşti. Nu ştiu câţi oameni de vârsta lui s-ar îmbrăca aşa, ar traduce versurile şi ar cânta aşa. Şi şi-a mai pus şi mască“, a declarat Carla’s Dreams. Sergiu a fost apreciat atât de juriu, cât şi de public, trecând mai departe.

Crăciun Andreea Carina a interpretat minunat piesa „Say Something“ a Christinei Aguilera şi a obţinut toate voturile juriului. La final a făcut un selfie cu Vlad Drăgulin, mărturisindu-le colegilor de culise că s-a îndrăgostit de el.

Tot duminică seară, a venit în faţa juriului Filip Codruţa Elena. Acesta este de meserie jurist şi a declarat că vrea să-şi încerce norocul la X Factor şi dacă nu va reuşi să facă nimic cu muzica se va axa pe cariera de jurist.

Codruţa a interpretat piesa „Like I’am Gonna Lose You“ şi a primit voturi afirmative de la Delia şi Carla’ Dreams, dar a fost respinsă de Ştefan Bănică şi Horia Brenciu, care au considerat interpretarea ei scenică fiind una falsă.

Andrei Geamăn (19 ani), din Bucureşti, a decis să vină la X Factor după ce s-a uitat la un clip motivaţional despre visuri. Mama lui a declarat că pe scena X Factor este prima dată când îl aude cântând, pentru că această pasiune a lui şi-a descoperit-o doar cu un an în urmă. În momentul în care a început să cânte a izbucnit în plâns. 

„Nu m-a mai auzit nimeni cântând înainte să vin în faţa noastră. Nici familia, nici prietenii, nimeni“, a recunoscut el. Andrei a primit trei voturi şi un refuz din partea lui Ştefan Bănică, acesta considerând că este minunat talentul lui nativ, dar are nevoie şi de muncă pentru a-şi îmbunătăţi tehnica vocală.

Leon Tudor Mureşan are 21 de ani, a venit din Bistriţa şi este student la Conservator. El compune piese, dar a declarat că este pentru prima dată pe o scenă.

„Familia mea nu ştie că am venit la X Factor. Ei nu ştiu că pot cânta cu vocea“, a mărturisit el, după care a ridicat publicul în picioare cu autenticitatea şi talentul său. La final acesta a obţinut toate voturile pentru a trece mai departe.

O altă prezenţă surprinzătoare a fost Matei Daniela, în vârstă de 18 ani, din Bucureşti. Acesta a venit împreună cu mama, dar şi cu fostul iubit, care şi-a dorit foarte mult să o suţină. Ea a cântat piesa „Another Love“ şi a cucerit atât publicul, cât şi pe cei patru membri ai juriului. „Ai sunat ca un înger“, i-a spus Delia.

„Dacă aş putea să plâng în locuri publice, acum aş hohoti, îţi jur. A fost absolut genial“, a declarat şi Mihai Bendeac.

Movilă Andrei a venit din Republica Moldova şi spune că este consultant fashion pentru un mare brand. El a interpretat piesa „Writing's On The Wall“, însă singurul „Da“ pe care l-a primit a fost din partea lui Horia Brenciu.

„Este pentru prima dată când văd, aud şi simt prea multă senzualitate în cântat. Aproape că unele persoane s-au simţit violate când cântai“, i-a spus Delia.

Raisa Bordea este din Focşani, mama a doi copii şi s-a înscris la X Factor pentru a-i face o surpriză mamei sale. A interpretat piesa „Creep“ într-un mod extrem de emoţionant, iar la finalul melodiei a izbucnit în plâns.

„Eu am aşteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre. Şi mă bucur că de data asta a fost o femeie, o mamă, o soţie. Bravo!“, a lăudat-o Carla’s Dreams. Concurenta a trecut mai departe. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite