Irina Rimes, despre strategia ei de antrenor la „Vocea României“: „Vă promit că sezonul ăsta o să fie cu multe schimbări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu noul sezon „Vocea României“, care începe din 7 septembrie la Pro TV, Irina Rimes (26 de ani) va ocupa un scaun de antrenor. Artista basarabeancă a spus că are deja o strategie pregătită pentru a se lupta cu ceilalţi colegi antrenori, Smiley, Andra şi Tudor Chirilă.

„În rolul de antrenor la Vocea României o să aduc emoţie. Vă promit că sezonul ăsta o să fie cu multe schimbări! Abia aştept să vedeţi ce v-am pregătit! #TeamIrina! Îmi doream să fac parte din acest proiect. Şi voiam să fiu antrenor la Vocea României, îmi place să ghidez şi să găsesc noi talente! Vreau să aduc în faţa privitorilor nişte momente excepţionale şi o nouă generaţie de artişti. Mi-aş dori ca participanţii mei să fie receptivi şi muncitori. Este irelevant cine este mai bun, câştigă cel care munceşte mai mult. Eu? Voi fi dură, dar bună!, a spus Irina într-un interviu pentru numărul de septembrie al revistei Unica.

Pe lângă noile antrenoare, „Vocea României“ vine şi cu introducerea unei noi reguli: butonul de block. Astfel, pe lângă marele buton roşu, fiecare scaun are în acest sezon alte trei butoane galbene importante, cu numele celorlalţi trei antrenori. Acestea permit fiecăruia dintre ei să-l blocheze pe unul dintre ceilalţi trei şi astfel să nu poată lupta pentru un concurent. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra şi Smiley au posibilitatea să folosească o singură dată butonul de block în etapa audiţiilor pe nevăzute. Antrenorul blocat nu va şti asta până nu va apăsa butonul roşu. Acesta se va întoarce şi abia atunci va vedea că unul dintre colegii lui a decis să-l blocheze şi că nu poate lupta pentru vocea care l-a cucerit.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite